2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرز چندی کمدم رو میریزم بیرون یه پلاستیک خیلی بزرگ لباسهای خودم و دخترم و شوهرم رو که نمیپوشیم رو جمع میکنم میدم یکی میبره یه روستایی هست اطراف کرج مردم بی بضاعت میپوشن الان سه تا پلاستیک بزرگ جمع کردم داداشم میخواد بیاد ببرتش لباس اضافی تو کمد باشه روانی میشم

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من لباس کهنه ندارم چون زیاد لباس میگیرم و کم استفاده میکنم..ولی اونهایی که نمیخوام اگه خیلی تمیز باشه به دوست یا خواهرم میدم بقیه رو هم جمع میکنم به یه ادم ضعیف دم عید میدم...به هیچ وجه لباس کهنه به کسب نمیدم..تمام لباسهام در حد نو هست.
لباس کهنه ،کهنه شده دیگه عزیزم میندازم دور ،من لباس کهنه به کسی نمیدم حس میکنم تحقیرش کردم اگه قراره لباس نو میدم ،همیشه نه ها سالی دو سه دفعه
♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 
میگن لباسی که شش ماه تو کمد باشه و نپوشی یعنی دیگه نمی پوشی، بعد هم لباسی که به کسی می خوای ببخشی که نباید کهنه باشه جمع کن ببر بده به یه خیریه اگر هم کسی رو نمی شناسی
به راه های اتصال یکدیگر به خدا،دست نزنیم...اجازه بدهیم هر کس به گونه ‌ی خودش به خدایش وصل شود، نه به شیوه ما...
هیچ وقت سطل اشغال نندازید واقعا اگه بدونید با همون لباس هایی که نو هست ولی ما دیگه نمیپوشیمش چقدر یه عده خوشحال میشن اینسری چند تا لباس مجلسی هم داشتم که یک الی دوبار پوشیده بودم دادم رفت

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo