سلام خانوما.... امروز راستش داشتم از مترو بیرون میومدم یه زن و شوهر رو دیدم که چقدر زوج قشنگ و باحالی بودن... واقعا از ته دلم براشون خوشحال شدم و آروزی خوشبختی کردم ولی راستش به فکر خودم افتادم هییی😂از کجا بگم که با این سن و سال درسمو خوندم سرکار میرم بقیه ام میگن قیافت خوبه ولی دریغ از یه آدم خوب که بیاد تو زندگی من... واقعا خسته شدم از تنهایی... همه میگن بیکاری دنبال دردسری میخوای ازدواج کنی ولی واقعا ازدواج قشنگی ام داره علاوه بر مشکلات با خودم فکر میکنم نکنه قیافم بده و همه برا دلداری میگن که خوبی.... وای هزارتا فکر اصن 😂😂😂اینم بگم که یه آقایی رو دوست داشتم ولی اینقدر بهش محل ندادم که ازدواج کرد و رفت الان حس میکنم بیچاره ترین آدم دنیام
گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین (ع) /خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین (ع)
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم گاهی فکر میکنم چرا یکی نمیاد تو زندگیم که دوستم داشته باشه
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
اگه تحمل تیکه های خانواده شوهر با تحمل قهرهای شوهر داری ازدواج کن
همه یک جور نیستن
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚