2777
2789
عنوان

خانما شام چی دارید ؟؟🥐🧀🥪🌮🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 5363 بازدید | 256 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی به شدت افسرده و کسلم نمیدونم چرا غروب که میشه دلم میگیره یه حالی ام 

شما میتونی کوکو کتلت درست کنی یا دمی گوجه یا سیب زمینی سرخ کنی تخم مرغ بشکنی همینا یادم بود دیگه

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست

قیمه بادمجون 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
مستاجری؟

خونه ی خودمون بود اینجا پنج ساله هستیم اما سه سال پیش فروختیم شوهرم سرمایه گذاری کرد اما ورشکست شد 

الان خونه اجاره کردیم شوهرم اصرار داشت همینجا بمونیم ولی ازین خونه بدم میاد

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

من ک باردارم حال ندارم اصلا 

نهارم دمی گوجه پختم 

شاید برم تلپ شم خونه مامانم 

تقریبا مثل هر شب 😂

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان
مهمون دارم اگه گفتید چی دارم میپزم و غذای امشبم چیه ؟اینکه یه مدله یا بیشتر هم حدس بزنید

لابد قورمه سبزی

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست