2777
2789
عنوان

خانما شام چی دارید ؟؟🥐🧀🥪🌮🍕

| مشاهده متن کامل بحث + 5363 بازدید | 256 پست
اها بسلامتی

ممنونم

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تاس کباب  الان میخوام بذارم قراره بریم واسه تمیز کردن خونه ی جدید فردا اسباب کشی داریم  ...

نوش ..منم تمام قالی ها رو دادم بشورن از شانس من از دیشب بارونیه..خونمون انگار بمب ترکیده

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍

نه گوشت دارم نه مرغ نه برنج نه حتی سیب زمینی و پیاز فریزر و یخچال هر دو خالی 

تخم مرغم ظهر زدم بچه ها خوردن برای من پیشنهاد بدین 

راستی حبوباتم ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد دعا کنین به حق حقانیت صلوات یه  ماشین خوب بخریم دلم ماشین میخواد  دوست ندارم با دو تا بچه آویزون کسی باشم

همیشه؟ 

يا از همون ناهار، يا غذاي سبك، يا نون سنگگ ميگيريم با تخم مرغ و اين تيپ چيزاميخوريم، كلا يه بار اشپزي ميكنم، مثلا سوپ و غذاي برنجي مي پزم.غذاي برنجي رو ظهر ميخوريم سوپ رو برا شام نگه ميداريم، كه دوباره بساط اشپزي راه نندازم!!

منم عین توام همش حس میکنم چون تو زیرزمینم

عزیزم🥺 منم بودم تو همچون جایی خیلی بده نور نداره آدم اذیت میشه حالت رو میفهمم ایشالا که بتونین که یه خونه دلباز بگیرین 

بعد نومیدی بسی امیدهاست                                                  از پس ظلمت بسی خورشیدهاست
چقد بده ک آدم مادر باشه وقتی هم مریضه بازم باید ب فکر بقبه اعضای خانواده باشه 

آخ گفتی ....بخدا حال ندارم البته همسرم گفت شام بخرم دلم نیومد چون پریشب شام خریده

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
عزیزم🥺 منم بودم تو همچون جایی خیلی بده نور نداره آدم اذیت میشه حالت رو میفهمم ایشالا که بتونین که ی ...

ان شاءالله...ی اتاق دارن مادرشوهرمینا رو پشت بوم ب شوهرم میگم بیا بریم اونجا قبول نمیکنه میگ ۱۰۰ میلیون خرج داره....روانی شدم اینجا