بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی
باید ۱۲سال قبل این کارو میکردم، الان دیگه خیلی دیره.اونم زری بود
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.
قیسمت نمیشه اینگار دست تورا بگیرمم برای آخرین بار برای تو بمیرم
قیسمت 🤣🤣🤣
پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره" ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم عوضی