2777
2789
عنوان

تو سروش یکی بهم پیام داده؟؟

1897 بازدید | 40 پست

که من نامه رسانم ،اومدم ادرستون رو پیدا نکردم ابلاغیه قضایی دارید ،و یه کد داره با یه لینک و گفته خودم پیگیری کنم 

لینک هم باز نمیشه 

من اصلا نامه قضایی ندارم ،یعنی کلاهبرداریه ؟؟،

عکس طرف هم تو پروفایلش هست ولی شماره نه،

رو لینک زدی؟

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نیدونم گفتن رو هیچ لینکی نزنید 

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه پلیس فتا هر روز پیام میده لینک باز نکنید🙄

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
کلاهبرداریه کلاهبرداریه کلاهبرداریه خود سروش خودشو پاره کرد اخبار خودشو پاره کرد بعد زدی رو لین ...

من شروس نداشتم تا حالا امروز نصب کردم ،اصلا نشنیدم این چیزارو،

خوب الان چی میشه؟؟

بله زدم ولی باز نمیشه

تبریک میگم 

شما هک شدین 

این همه پلیس فتا خودشو بدبخت جر میده میگه رو لینکا نزنین چرا میزنی خب 

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

نامه های قضایی از شماره عدل ایران فقططط رو شماره خودت ارسال میشه و لا غیر