2777
2789

این مشکلی هست که برای یکی از دوستام پیش اومده تو مجردی یه دختر بسیار شادی بود از اینایی که تو یه جمع بود همه رو میخندوند ،خودش و خانوادش اصلا هیچ وقت حجاب نداشتن و اهل مهمونی های مختلط بودن و تو خانوادشون یه چیز عادی بود، حدود ۲۵سالگی به یه اقایی که ظاهرش امروزی بود ازدواج کرد همکار بودن اما فوق العاده خانواده پسره مذهبی بودن و اوایل که نامزد بود دیگه جلو همه روسری سرش میکرد که البته خودش اصلا دوست نداشت و به خاطر همسرش بود و خیلی ام از طرف خانواده خودش بازخواست شد که شبیه هم نیستید اما ادامه داد و عروسی کرد الان وضع مالیشون خیلیی خوبه ولی از وقتی عروسی کرده پسره خیلی بهش بی احترامی میکنه همش تو جمع ضایعش میکنه و پشت زنش نیست تنها چیزی که تو زندگی دارن پول هست حدود سه ساله عروسی کرده و‌چند وقت پیش دیگه خسته شد به ما‌ گفت میخوام جدا بشم و حدود یک ساله که اصلا همسرم باهام رابطه جنسی نداره و هرچی ام باهاش حرف میزنم درست بشو نیست خیلی گوشه گیر شد و بی اعتماد به نفس از سمت همسرش همش مسخره میشه صداش هیکلش همه چیشو تو جمع مسخره میکنه ما بهش گفتیم جدا شو این زندگی به درد نمیخوره ولی دلش نمیاد و دوباره داره ادامه میده اما شوهرش هیچ تغییری تو رفتارش ایجاد نشده که بگیم حالا شاید پشیمونه فقط این داره تو این زندگی میسوزه و حفظ ظاهر میکنه حتی یکبار همسرش تو خونه خودش بهش خیانت هم کرده و این مچشونو گرفته

اگر خدایی نکرده شما جای ایشون بودید این زندگی رو ادامه میدادید؟

خدااا🕊🕊🕊۰۱۰۹۰۴

وای نه

پول بدست میاد شان از دست رفته چی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم از همین شوهر دارم دیگه 

کثافت اشغال 

چقدر دلم واسه خودمون میسوزه که اینقدر مظلومیم 

من ۱۸ سالمه دارم جدا میشم 

زندگی مرگ قشنگیست که جریان دارد ♥️🩶 آخر ی شب این گریه هام سوی چشام و میبره 🥲🥲🥲🥲 من همونم که گفتم ی ف ااال میخری  گفتی ف ااال منو خدا گرفته ، مشتی ف ااال شما پول و جیب باباهاتونه من نامردیاش ......

ببین توی همه زندگی ها تنش وجود داره. اگه همسرش پشتش بود این اختلاف ها به وجود نمیومد منم خانواده همسرم فوق مذهبی اما من مثل دوستت. تنها کسی که پایان داد به اختلاف من و خانواده همسر خود همسرم بود که پشت من و‌گرفت. و الان هیچ تنشی بین ما وجود نداره. دوستت باید خودش به خودش بیاد و احساس کنه داره عمر و جوونیش و بیهوده میذاره پای این آدم

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹

دلیل طلاق نگرفتنش چیه ؟

دوستت برای چی مونده تا حالا ؟

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببین دوستتون فقط از بدی های اون گفته  از اول اخلاق همسرش این طور بوده  شاید دوستتم از اول رفتار بدی داشته باهش و مرده هم دیگ خسته شده  زن و مرد نداره چون از یه جایی به بعد وقتی حس بی ارزشی کنی طرفت واست بی اهمیت میشه نکته دیگ اینکه رفیقت از اول میدونسته این تفاوت هارو یعنی از قبل عقد ؟ اگه نه و بهش دروغ گفته پسره ک نه زندگی‌نمیکردم خصوصا ک خیانت کرده ولی اگ گفته و میدونسته باعلم به اینچیزا واردش شده  در آخر اینجا فقط یه نظر همینجوری میشه داد مااصلا تو بطن زندگیش نبودیم حتمااا مشاوره بره دوستت حتماا