2777
2789
عنوان

فک کنم مامان اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 74 پست
بچه ها که غیر قابل پیش بینی ان عزبزم، اصلا بحث آروم بودن بچه اول یا بقیه نیست ، منظور این خانم دکتر ...

قبول دارم تجربه بالاتر می‌ره ولی از طرفی سن هم بالاتر می‌ره و اعصاب ضعیف تر میشه من خودم دوتا دارم دومی رو با فاصله آوردم شاید اگه فاصلشون کمتر بود منم جوانتر بودم و اعصابم آرومتر میبود

اول از همه نیازهای عاطفی بچه باید تامین بشه.  اون حالتی که بچه با پدر و مادر بزرگ بشه به جای خو ...

سه چهار بچه که پر بچه نیست عزیزم، من سه تا دارم و کاملا از نظر عاطفی تامین هستن، چهارمی رو هم تامین می کنم به کمک خدا

این که بخشی از کارهای بچه کوچیک یا خونه بین بچه بزرگترها تقسیم بشه اسمش آسیب زدن به بچه نیست ، اتفاقا عین مسئولیت پذیر کردن بچه هست 

و اتفاقا وضعیت الان جوان های جامعه بخاطر اینه که تو کوچیکی همه چیز در اختیارشان بوده ، یاد نگرفتن مسئولیت پذیری رو، جنگیدن برای رسیدن به خواسته ها رو، ایثار کردن رو

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف راست رو در هر حالتی باید پذیرفت.. منتها این حرف راست نیست. بدلایلم هم گفتم توی یه پست دیگه.&nbs ...

شما این جوری فکر کن، من که خودم سه تا بچه دارم می فهمم راسته یا نه عزیزم ، شما هر جور راحتی 

سه چهار بچه که پر بچه نیست عزیزم، من سه تا دارم و کاملا از نظر عاطفی تامین هستن، چهارمی رو هم تامین ...

خب ما نگاهمون از ریشه به مساله فرزند پروری متفاوته. حرف شما برای من مثل این می مونه که یکی بگه ما شبی سبی سه تا تخم مرغ می زنیم کاملا هر ۵ نفرمون سیر می شیم. نمی شه چنین چیزی.

قبول دارم تجربه بالاتر می‌ره ولی از طرفی سن هم بالاتر می‌ره و اعصاب ضعیف تر میشه من خودم دوتا دارم د ...

چند سالتونه مگه؟ خانوما که تا دم مرگ ۱۸ ساله میمونن😅

مادربزرگ من ۱۱تا بچه داره و چندین نوه که گه گاه هر کدوم برسن یه سر بهش میزنن.پدربزرگم هم خییییلی ساله از دنیا رفته.بهم زنگ زده بود میگفت چه خبر؟بعد از حال و احوال گفت من تا وقتی بچه ها بودن مشغول بودم به بهانشون و کاری میکردم،الآن همه بزرگ شدن باز خوبه چند تا هستن هر کدوم که بتونن در طول هفته یه سر بهم میزنن و روحیه میگیرم و شاد میشم ولی وقتایی که کسی نیست خیلی دلم تنگ میشه و کلافه میشم از تنهایی.

حالا شما فرض کنید مادربزرگم فقط مادرم رو داشت و مادرم فقط من رو و من هم فقط یک بچه.آیا یک نفر اینقدر توان داره که بتونه یه تنه هم به خودش برسه هم به کارخونه،هم کار بیرون اگر شاغل باشه،هم درس بخونه،هم هوای شوهر و خانواده ی شوهرش رو داشته باشه،هم هوای خانواده ی خودش و مادربزرگ و پدربزرگش رو؟

از اون طرف آیا با این شرایط مادربزرگ من هم میتونست یه تنه حواسش به مادرم و به من باشه؟خب وقتی خاله و دختر خاله و دایی و...باشه خیلی جاها کارها و بازیها و گردش و مراقبت از بیمار و...جنبه ی همکاری و تعامل پیدا میکنه.

اگر قرار بود من تک بودم با کلی امکانات و امتیازات زیاد و در کنار درس و کار و ازدواج و بچه داری همش یه تنه به خاطر تک فرزند بودن کلی فشار جسمی و فکری و روحی رو دوشم بود،واقعا خیلی اذیت میشدم و به نظرم خیلی سخته.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
قبول دارم تجربه بالاتر می‌ره ولی از طرفی سن هم بالاتر می‌ره و اعصاب ضعیف تر میشه من خودم دوتا دارم د ...

در مورد فاصله ی سنی موافقم‌.وقتی فاصله ی بچه ها به هم نزدیکتر باشه یه حسنهایی داره،زیاد هم باشه یه جور.ولی باز از تک بودن خیییلی بهتره چون تک فرزند داشتن هم سختیهای خودش رو داره،به خصوص تنهایی بچه در دوران نوجوانی و بعد از ازدواج و بچه دار شدنش خیلی سخته به نظرم.

من که کلا با تک فرزندی مخالفم

به خصوص بچه ای که تنها باشه توی خانواده ای که والدین هم تک فرزند بودن که شرایط خییییلی سخت تره.

توی مدرسه ی دخترم وقتی دوستاش فهمیدمن داداش دار شده یکی ناراحت شده بود و با دخترم یه مدت کم محلی میکرد.ولی قبلش با دخترم دوست بودن،دخترم ازش پرسیده بود چرا ناراحت شدی گفته بود آخه من اتاق دارم کلی اسباب بازی دارم و همه چیز دارم ولی خواهر و برادری ندارم که وسایلامو براش بیارم و باهاش بازی کنم.خداروشکر با هم دوست شدن دوباره و من با مادرش بیشتر ارتباط گرفتم.انشاالله به همین زودیا دعای این دختر کوچولوی کلاس اولی برآورده بشه و دل هممون شاد بشه.

چون بارداری فاصلش زیاد شده مادر مشکلاتی پیدا کرده که پیگیر درمان شده.ممنون میشم برای این مامان دعا کنید که زودتر نتیجه بگیره.

راستی اسی گاهی فاصله ی زیاد بین بارداریها باعث میشه خانوم و آقا شرایط بارداری رو گاهی از دست بدن. حتی اگر بین عقد و بچه دار شدن هم خیلی فاصله بیوفته گاه همین مشکل پیش میاد و زوجها باید واقعا بهش توجه داشته باشن.

به خصوص بچه ای که تنها باشه توی خانواده ای که والدین هم تک فرزند بودن که شرایط خییییلی سخت تره. توی ...

انشالله به سلامتی خدا یه بچه سالم بهش بده ،فاصله زیاد واقعا بده ،من سر زایمان دوم داشتم میمردم،دکتر گفت بخاطر فاصله ای که انداختی انگار که زایمان اولته ،چون معمولا زایمان دوم راحت تره