2777
2789
عنوان

فک کنم مامان اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 74 پست
انشالله به سلامتی خدا یه بچه سالم بهش بده ،فاصله زیاد واقعا بده ،من سر زایمان دوم داشتم میمردم،دکتر ...

آره راست میگی اینم مهمه.من این سری زایمان سومم خیلی جالب بود اصلا عادی،درد هم داشتم ولی ریلکس بودم.این بار ماما همراه گرفتم و باهاش در ارتباط بودم.بهش زنگ زدم و یه سری علایمها رو گفتم که اصلا فکر نمیکردم یه ساعت بعد زایمان باشه.شوهرم تازه از سر کار اومده بود و خواب بود.ماما بهم گفت همین الآن پاشو بیا بیمارستان منم سریع میام،معطل نکنیا!گفتم آخه مثل اون دو تا زایمانم نیست.گفت باشه پاشو سریع بیا.گذاشتم یه ربع شوهرم خوابید و دیگه بیدارش کردم گفتم باید بریم بیمارستان.یعنی وقتی رفتیم بهم گفتن سریع برو اتاق زایمان.خخخخ.

البته بدنم آماده بود خیییلی ولی چون کرونا گرفته بویم و انرژی نداشتم و اشتباه کردم هفته ی آخر حواسم نبود از نظر تغذیه بیشتر به خودم برسم که چون انرژی نداشتم اذیت شدم وگرنه اگر انرژی داشتم شرایط زایمان برام راحت تر بود.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی هم عالی خدا حفظتون کنه واسه بچه ها

عزیز دلی شما.

حالا جالبه من هر وقت این حرفها رو میزنم میگن داری تبلیغ میکنی.ولی برام مهم نیست هر کسی دوست داره اشتباه گذشته ی منو بره و بچش تو تنهایی اذیت بشه و دچار سختیهایی بشه.یه تنه پا به پاش بودم.

اما تجربه ی امروزم که وظیفه میدونم که بگم وجود خواهر و برادر خیلی اثرات خوبی روی بچه داره با تمام سختیهایی که داره و همه میدونیم.من بدون بچه هم حالم خوب بود.ولی یه چیزایی هست که سختی کشیدن براش می ارزه.شاید من میگفتم یه بچه بسه که وقتی بزرگتر شد راحت تر از سرم بازش کنم و برم دنبال اهداف شخصیم ولی تا کی و از یه جایی تصمیم گرفتم بخاطر هدفهای قشنگتر به خودم سختی بدم و یه مدت از یه سری خواسته هام بگذرم ولی دخترم شاد باشه در آینده خودش و اگر ازدواج کرد،بچه هاش تنها نباشن.البته این سومی توی سخت ترین شرایط اومد و معحزه ی خدا بود که هست و در اوج فشارها و ناامیدیهایی که برامون پیش اومده بود،شد مایه ی امید و لبخند دوباره توی زندگی ما و حتی خانواده هامون.خدایا شکرت.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.
الان خودت چنتا بچه داری چنسالشونه من ک این سری گفتم خدایا منو نازاکن من میدونم سه چهارسال دیگه باز ...

وای عزیزم این جوری نگو ، یوقت دعات می گیره ها،الان بچت کوچیکه حق داری خسته باشی، چند سال دیگه دلت لک می زده برای بچه، من با اینکه سه تا داشتم ولی بغل هر کی بچه کوچیک می دیدم دلم ضعف می‌رفت 

تو هم چند سال دیگه لحظه شماری می کنی برا دوباره مادر شدن ، برای شنیدن دوباره گریه نی نی تازه متولد شده😍😍، برای بوییدنش

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
وای عزیزم این جوری نگو ، یوقت دعات می گیره ها،الان بچت کوچیکه حق داری خسته باشی، چند سال دیگه دلت لک ...

خودمم سه تابچه دوست دارم.

ولی انقده خسته ام.

بارداری دعات زود میگیره ، خیلی دعام کن ،🥲🧡

من دوتا دارم بچه اولم نسبت به دومی خیلی خیلی ارومتر بود اگه فقط مشکل شب نخوابی و کولیک و این حرف ها ...

سلام دوباره، گفته بودم میام توضیح میدم 😊، حقیقت اینه که ایده آل از نظر من اصلا تامین کامل مالی بچه ها نیست، اصلا این کار رو یک اقدام ضد تربیت و رشد اجتماعی و عقلی بچه ها می‌دونم ، بچه ای که همه چی براش تامین باشه بعدها در بزرگسالی هم تو جامعه و هم تو زندگی زناشویی دچار مشکل میشه، چون عادت نکرده کمبود داشته باشه و برای رسیدن بهش بجنگه، عادت نکرده کسی بهش نه بگه، عادت نکرده برای کس دیگری فداکاری کنه و خیلی چیزای دیگه 

مشاور ها هم همینو میگن که نیازهای حقیقی بچتون رو برآورده کنید، نیاز های غیر حقیقی رو بصورت گلچین برآورده کنید اونم بعضیا رو سریع بعضی‌ها رو با تاخیر. 

حقوق ماهم کارمندیه، ولی مدیریت می کنیم ، از بعضی خرجهای اضافه می زنیم و خرج تربیت و رشد بچه ها مون می کنیم، خیلی ها رو میبینی پول عوض کردن پرده و مبل و دکور دارن، پول بچه بزرگ کردن ندارن، خب من اهل این خرج‌ها نیستم ،پولشو می ذارم برا رشد بچم ،این یه سرمایه گذاری ارزشمند و بلند مدته، تغییر  دکوراسیون به هیچ دردی نمیخوره ولی بچم تا چند نسل اثرش تو جامعه دیده میشه  

فارغ از همه اینها عمیقأ به روزی رسونی خدا ایمان دارم، یقین دارم ۷ تا بچه هم داشته باشم خدا روزی شونو می رسونه

خودمم سه تابچه دوست دارم. ولی انقده خسته ام. بارداری دعات زود میگیره ، خیلی دعام کن ،🥲🧡

خداقوت مامان مهربونم😘😘😘 ، حق داری،باور کن منم این روزها رو گذروندم، گریه ها کردم ،غصه ها خوردم، ولی الان که بچه هام بزرگ شدن خستگیم در رفته و دارم کیفشو می برم و هر روز خدا رو شکر می کنم بخاطر داشتن خانواده گرم و صمیمی🥰 

تازه من اون موقع بلد نبودم که برا خودم زمان بذارم اما تو حتما این کار رو بکن، حتما حتما برای خودت زمان اختصاصی قرار بده، حتی اگر هر روز نمی تونی، هر چند روز یک بار، تو باید شارژ کنی خودت رو 

یه فهرست از کارهایی که حالتو خوب می کنه بنویس، از یه دوش آب گرم بگیر تا هر چی دوست داری، کار هنری ، ورزش، زیارت ، تفریح زن و شوهری ، دورهمی دوستانه ،هر چی و هربار به تناسب وقتی که داره یکیشونو انتخاب کن و انجام بده😍

سلام دوباره، گفته بودم میام توضیح میدم 😊، حقیقت اینه که ایده آل از نظر من اصلا تامین کامل مالی بچه ...

سلام

و البته دیدگاه ها متفاوته!از نظر من بچه باید کلاس زبان و یه رشته ورزشی رو حتماااا باید بره که خودش ماهیانه۳تومن از حقوق رو باید صرفش کنیم!! در مورد نه شنیدن و برآورده نکردن خواسته ها هم بهش معتقدم به این حرف هم اینکه حقوقمون کفاف تامین هرخواسته ای رو نمیده!امیدوارم شما ۷_۸تایی که مد نظرتون رو بیارید ولی آیا خونه از خودتونه؟تا حالا رفتید خونه اجاره کنید و بهتون بگن بیشتر از یه بچه خونه نمیدیم!آیا شده بچتون هوس کنه با دوستاش بره بیرون پول نداشته باشید بذارید جیبش جلو دوستانی که یا تک فرزندن یا پدر مادر شاغل و با حقوق بالا دارن خجالت زده نشه؟شک ندارم بچه هاتون یا به سن مدرسه نرسیدن یا دوران ابتدایین امیدوارم ده سال دیگه شرمنده بچه هات نشی بلاخره تو یه اجتماعی هستیم ما هم نخوایم به روز باشیم بچه ها میخوان و این فشار میاره به والدین البته بعضی پدر مادرا هستن در قید و بند این چیزها نیستن نه به آموزش نه به رفاه ونه خیلی چیزهای دیگه توجهی ندارن و مشکلی هم باهاش ندارن از نظر من کیفیت زندگی ارجحتره به کمیت

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
سلام و البته دیدگاه ها متفاوته!از نظر من بچه باید کلاس زبان و یه رشته ورزشی رو حتماااا باید بره که ...

من که نگفتم ۷_۸ تا میارم عزیزم😅، گفتم مطمئنم ۷ تا هم داشته باشم روزی شو خدا میده ، من هم به بچه هام اهمیت میدم، البته اهمیت رو ورزش حرفه ای یا کلاس زبان نمیدونم، اون حیطه ای که علاقه داره رو پررنگ می کنم و بهش بها میدم و اتفاقا براش هزینه می کنم نه این که طبق جو جامعه عمل کنم 

بچه هامم نوجوانن دوتاشون عزیزم 

مگه هر کی تک فرزنده جیبش پر پوله یا هرکی چند تا بچه داره بی پول و گداست؟ نه عزیزم اصلا به تعداد فرزند نیست ، مهم مدیریت زندگیه ، نه نشده بچه هام جیبشون خالی باشه، ولی شده از یه خرجشون برای یه خرجش دیگشون بزنن، مگه آدم بزرگا همین کار رو نمی کنن؟ مگه اهم و مهم نمی کنند؟ اتفاقا این امتیاز بزرگ چند بچه داشتنه! اهم و مهم کردن و برنامه ریزی کردن 

بهر حال همیشه ممکنه یکی باشه که وضع مالیش از ما بهتر باشه ، اصلا هم ربطی به تعداد بچه هاش نداره، همون طور که من بعضی‌ها هم وضع مالیشون از ما بدتره که بازم ربطی به تعداد فرزندشون نداره😊  

تعریف به روز بودن رو هم با مشخص می کنیم، ما هستیم که برا بچه ها مون بر اساس عقل و منطق و عرف ارزش گذاری می کنیم و البته از اهل بیت و خداوند هم برای تربیت انسان هایی سالم مدد می گیریم 🥰