2777
2789
عنوان

فک کنم مامان اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 74 پست

اول از همه نیازهای عاطفی بچه باید تامین بشه.  اون حالتی که بچه با پدر و مادر بزرگ بشه به جای خواهر و برادر. اگر بچه ۹ و ۱۰ ساله واقعا سن پدری یا مادریش بود که خوب بود. نیست.. خیلی از این خانواده های پربچه کوچک ها رو دادند بزرگا بزرگ کردند. هم بچه بزرگ تر آسیب خورد که تو سن کم به جای بچگی کردن مسیولیت داشت و هم کوچکه....

بهترین  و آزاد ترین پدر مادرها هم فوقش دو یا سه تا بچه رو بتونند واقعا از نظر عاطفی ساپورت کنند. بماند که مشکلات اقتصادی  بیماری و .. اگر پیش بیاد باز توان برای همین هم کم می شه. حتما بچه ی آسیب خرده تحویل اجتماع می دن.

دیگه وضعیت کشور که همین جوونایی که الان داره رو هم داره عمرشونو هدر می ده که دیگه گفتن نداره. آینده تحصیل و شغل و رفاه و اینا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دارم بچه اولم نسبت به دومی خیلی خیلی ارومتر بود اگه فقط مشکل شب نخوابی و کولیک و این حرف ها ...

یادم بنداز در مورد این موضوع بگم نظرم رو

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
خانوم دکترهای حقیقی در جهت اهداف ... تبلیغ نمی کنند؟ اتفاقا می شناسمش که گفتم تبلیغه

هر حرف راستی روچون فلانه و بهمانه نباید پذیرفت؟ آدم باید خودشو بخاطر این قضاوت‌ها از یه خانواده شاد و شلوغ محروم کنه ؟ منطقیه

سختی که داره عزیزم ولی گذراست سختی هاش و البته یک سختی ارزشمنده،ارزش داره آدم این سختی رو تحمل کنه،ن ...

شما چند سالته؟ فاصله سنی بچه هاتون چقدره اگه دوست داشتی و اشکالی نداره بگو

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

هر حرف راستی روچون فلانه و بهمانه نباید پذیرفت؟ آدم باید خودشو بخاطر این قضاوت‌ها از یه خانواده شاد ...

حرف راست رو در هر حالتی باید پذیرفت..
منتها این حرف راست نیست. بدلایلم هم گفتم توی یه پست دیگه. 

بعد ماها همه بلاخره دستمون توی کار هست. توی اینترنت. فرق اینکه یه نفر واقعا از خودش می گه یا متن سفارشی نوشته رو می فهمیم.

این گرونی عصاب و حوصله رو از پدر و مادر گرفته. الان من بفکر کرایه خونه هستم عصاب ندارم بابچم بازی کن ...

حق داری عزیزم ، گرونیه،ولی همیشه گرونی بوده، از وقتی یادمه و حتی قبلتر از به دنیا اومدنم رو که تو فیلمای قدیمی می بینم، همیشه گرونی بوده اما زندگی ها چرخیده ، حتی بهتر هم شده، گرونی هست اما خونه ها لوکس تر، امکانات پیشرفته تر، زندگیا ور زرق و برق تر شده ، قبول داری؟

، مهم مدیریت ما و توکلمون به خداست

خب بچه ها با هم فرق دارن ،نمیشه گفت چون اولی سخته بقیه آسونه،این غیر قابل پیش بینیه،مثلا یه بچه بدغذ ...

بچه ها که غیر قابل پیش بینی ان عزبزم، اصلا بحث آروم بودن بچه اول یا بقیه نیست ، منظور این خانم دکتر اینه که تجربه مادر بیشتر میشه بنابراین آرامش بیشتری داره و بچه داریش آسون تره 

بچه سوم من هم گریه ئو بود شدید ولی من دیگه نه استرس می گرفتم نه به غلط کردن میفتادم😁، آرامش داشتم، میدونستم باید صبوری کنم و از این لحظه ها لذت ببرم

وای شما چه اصراری داری من بگم واقعی نیست. واقعی هست.. آدم های واقعی تبلیغ نمی کنند؟ این همه بلاگر.. ...

منظورمو گفتم قبل تر،چه اصراریه یه واقعیت ، یه حقیقت رو با برچسب تبلیغ و اینها باور نکنیم و خودمون رو محروم کنیم 

وای کاش بچای من این سنی بودن الان غرق خاب بودم🥲

میشن این سنی عزیزم، من الان راحت شبها می‌خوابم ، ده شب شب بخیر میگم و میرم لالا، تا صبح ، راحت😴😴 

موندم بعدی به دنیا میاد چجوری با بی خوابی کنار بیام🥴

چه تاپیک جالبی.طولانی بود اما خواندنی بود و دقیقا حرفهایی بود که با تمام وجود لحظه به لحظه تجربشون کردم.من سر دخترم که تک فرزند بود پیر شدم.مدام بهم آویزون بود یا میگفت بیا پیشم باهام بازی کن و نرو.یا همش بهانه ی همبازی و بیرون رفتن میگرفت.ما هم برای اینکه هی بهانه نگیره یه روز حیوون خونگی می آوردیم یه روز پارک،یه روز مهمونی وکلی خرید اسباب بازی که فقط چند دقیقه و گاهی چند ساعت باهاشون مشغول بود و بعد میذاشتشون کنار و باز بهانه گیری.منم از این مامانا نبودم که بچه رو بفرستم تو کوچه و با هر کسی که میخواد وقت بگذرونه چون میدونستم در آیندش تاثیر داره.

با افتخار ایرانی و مسلمانم.