2777
2789

اصلا اب دهنم رو نمیتونم قورت بدم تمام اجزای صورتم درد میگیره

داخل گلوم سمت چپ یه تیکه هست وقتی خرف میزنم یا اب دهنم رو قورت میدم تکون میخوره

گوشام انگار تیغ تیز فرو میکنم داخلشون وقتی که اب دهنم رو قورت میدم

چرکی هست از مخاط بینی میفهمم

بعد فقط هم سمت بینیم ملتهبه قسمت پایینی گلوم همچین نیست 

ترو قرآن کمکم کنید 

چند روز همچین میمونم؟

خسته شدم 

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری شده بودم ... تخم به دم کن کم کم بخور بهتر میشی .. منم خیلی آمپول قرص سرم ..یه هفته شد ...

یعنی حس اینو که یه تیکه تو گلوته رو هم داشتی؟

ماهم دقیقا همین حالتیم با این تفاوت که چشمامم عفونت کرده

اول پسرم گرفت

بعد من‌الانم شیرخوارم 

فعلا یک هفته است درگیریم

امروزم اسهال گرفتیم😂😂😂

کروناگرفتیم 

ان شالله شماخوب شید

ابنبات گلو بخور عالیه

کاربر سه ساله ام با کاربری الهاممممممناجوانمردانه تعلیقم کردن🥸
میشه علائمت رو بگی

گوش درد ...انگار یه چیز از این گوشم فرو میکنن تو اون کوشم...سردرد دارم چشام خیلی پف کردن ...گاهی سرفه خیلی کم....آب دهان خیلی غلیظ ....زیر گلوم ورم کرده زیر گوشم ورم کرده سردرد دارم و بیحالم ببینیم کیپه..هفت بار دکتر رفتم خوب نشد رفتم متخصص بررسی کرد بستریم‌کرد

عه منم این شکلی شدم حال عمومیم خوبه ها

فقط گلوم خیلی اذیت میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
وای وای منم اینو گرفتم ماه پیش مردمو زنده شدم  ۵ بار دکتر سرم‌امپول زدم  یک ماه قشنگ مریض ...

واگیرداره ؟بچه هام نگیرن یه هو