2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در عجبم از کسایی که گفتن مشکی. مشکی اصلا به سبزه ها نمیاد و رنگ شون تیره مبکنه . مشکی فقط به کسایی میاد که پوست سفید داشته باشن.  من خودم سبزه ام همیشه بلوند میکنم خیلی تغیر میکنی با ی آرایش ساده. اگه موهات مشکی هایلایت یخی در بیار عالی میشه . من عید یخی کردم 

در عجبم از کسایی که گفتن مشکی. مشکی اصلا به سبزه ها نمیاد و رنگ شون تیره مبکنه . مشکی فقط به کسایی م ...

چه جالبه مرسی ک تجربتو ب اشتراک گذاشتی

مثبت باش تا مثبت بیاد سراغت
در عجبم از کسایی که گفتن مشکی. مشکی اصلا به سبزه ها نمیاد و رنگ شون تیره مبکنه . مشکی فقط به کسایی م ...

برعکس گفتی بلوند اصلا به رنگ سبزه نمیاد یوقت بنده خدا میره رنگ میکنه میبینه بهش نمیاد...... بعدشم مشکی چطور به سبزه نمیاد تو مگه ندیدی هندیها نمونش همین کاجول کجا رنگ میذاره توفیلم... موهاش مشکی رنگش سبزه چقدم مشکی قشنگش کرده بعد فکر کن این بیاد رنگ بلوند بذاره موهاشو اصلا جالب نمیشه اگه جالب میشدن همه هندیها میومدن بلوند میکردن..... اما رنگ شکلاتی فندقی بادمجونی زیتونی تیره شرابی میاد بهشون.... دیگه این باکمی تصور قابل تشخیص هس

برعکس گفتی بلوند اصلا به رنگ سبزه نمیاد یوقت بنده خدا میره رنگ میکنه میبینه بهش نمیاد...... بعدشم مش ...

من خودم سبزه ام همیشه روشن میزارم . مشکی باشه موهام رنگم کلا تیره میشه . بعد شما بازیگرا رو مثال نزن اونا کلی گریم دارن هر رنگی بزارن اکی هست . کسایی که سفیدن رنگ شرابی بهشون میاد یا مشکی . به کدوم سبزه موی شرابی میاد . شما همه رو برعکس گفتی 

من خودم سبزه ام همیشه روشن میزارم . مشکی باشه موهام رنگم کلا تیره میشه . بعد شما بازیگرا رو مثال نزن ...

احتمالا به قیافه هم ربط داره چون عروس عموی من رنگ پوستش سبزس موهاشو بلوند کردبهش نمیومد برعکس موهای خودش مشکی بود بهش خیلی میومد درکل رنگ روشن اصلا به پوستش نمیومد گمونم باید همه چیو باهم درنظرگرف شاید به قیافه یکی بیاد به یکی نیاد بعدشم  به رنگ پوست سفید رنگها روشنم میاد کی گفته نمیاد الان خارجیا همه بورن خب رنگ بلوند میاد بهشون... یوقت بنده خدا باحرفات میره بلوند میکنه بهش نمیاد الکی تشویقش نکن رنگ بلوند کنه....