2777
2789
احتمالا به قیافه هم ربط داره چون عروس عموی من رنگ پوستش سبزس موهاشو بلوند کردبهش نمیومد برعکس موهای ...

تشویق نکردم گفتم به من میاد  میتونی هایلایت هم بکنی رو موی مشکی  .‌من خودم همیشه مشکی بود موهام .ی بار آرایشگر گفت چرا بلوند نمیکنی گفتم سبزه ام بهم نمیاد گفت اتفاقا به سبزه ها میاد کلی تغییر میکنی . وقتی بلوند کرد همه تعجب کردن من همیشه دعاش میکنم که منو تشویق کرد چون چهره م واقعا با بلوند عالی شد . حالا اگرم به یکی نیاد خوب میتونه رنگ تیره کنه به نظرم ارزش شو داره شاید مثل من اون رنگ مویی که بهش میاد و پیدا کنه. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تشویق نکردم گفتم به من میاد  میتونی هایلایت هم بکنی رو موی مشکی  .‌من خودم همیشه مشکی بود ...

حالا فرض کن بحرفت گوش کرد وبلوند کرد وبعدش دید بهش نمیاد اونوقت که کار ازکار بگذره چه فایده پس نمیشه الکی امتحان کنه موهس خب ناخن که نیس مورنگ کنی دیگه تا6ماه نمتونی رنگ دیگه بزنی بعدشم آرایشگر تویچیزی گفته... من زنداداشم بردیم عقدش بهترین آرایشگاه گفت این بهش میاد اون بهش میاد همه گفتیم لابدارایشگره میفهمه آخرش هلو رو تبدیل کردبه لولو قیافشو عین عذرمیخام گوه درست کرد.... پس هرچی آرایشگر بگه هم که درست نیس..... ولی بلوند نمیاد به 80درصد سبزه ها من میدونم...... بنده خدا نره یوقت رنگ کنه پشیمون شه که دیگه کار ازکار میگذره موهم یچیز مهمه😕

نظر شما هم محترمه

بعدم مو هس واقعیه مصنوعی نیس که خیلی راحت میگی اگه بلوند نیومد بگیر هایلایت کن این رنگهای روشن و... اگر نسازه به مو خصوصا دکلره کردن و... مو میسوزه میشه ظاهرش عین پشم شیشه..... بنده خدا اگر بسوزه موهاش میدونی چی میشه خب تابیاد رشد کنه تا موهاش عین قبل شه زمان میبره..... خاهشا هرتجربه ای ازخودتون رو برای همه نذارین من بچشم خودم دیدم تواطرافیانم که باهمین نسخه های الکی آرایشگرهای مثلا وارد ویسری افراد چه بلایی سرخودشون آوردن هرچیزی ارزش تجربه نداره دوستان 

بعدم مو هس واقعیه مصنوعی نیس که خیلی راحت میگی اگه بلوند نیومد بگیر هایلایت کن این رنگهای روشن و... ...

استارتر خودش عقل داره حالا بره تیره کنه بد بشه چی . چرا فکر میکنی حرف تو درسته . کسی که دکلره کرده اگه خوشش نیاد روش ی رنگ تیره میزاره دیگه نمیخاد دکلره کنه دوباره که . بعد هایلایت زمینه موی خودش به همه هم میاد . شما فکر کنم اصلا رنگ نکردی موهات فقط نشستی از رنگ  دیگران ایراد گرفتی . دیگه هم ریپ نکن معلومه آدم خسته کننده ای هستی تا آخر عمر موهاش رنگ نکنه تجربه نکنه شاید بهش نیاد 

استارتر خودش عقل داره حالا بره تیره کنه بد بشه چی . چرا فکر میکنی حرف تو درسته . کسی که دکلره کرده ا ...

نه‌ پس بیاد که معلوم نیس حرف وتجربت چقده گوش کنه بحرفت رنگ کنه هی تشویقش میکنی برو هایلایت برو بلوند اگه بلوند میومد به رنگ سبزه تمام هندیا بلوند میکردن مشخصه نمیاد تابلوعه.... اما رنگ شکلاتی بهمه میاد زیتونی پررنگ تیره به سبزه وهمه میاد چرا بیاد بحرفت گوش کنه دکلره کنه که خدای ناکرده ریشه موهاش خراب شه بعد توبیای تازه اونوقت بگی لابد نساخته بهت..... بهتره حق رو بپذیریم هررنگی بهر پوستی هرقیافه ای نمیاد حالا توبیا هی امتحان کن بجای ابرو بزن چشمو کور کن