2777
2789
عنوان

دندونم خیلی دردمیکنه

65 بازدید | 12 پست

سلام از دیروز ظهر خیلی درد میکنه تمام روشهارو امتحان کردم هیجوره خوب نمیشه.

بادرد خوابیدم و دیگه طاقت نیاوردم باز بلندشدم قرص گذاشتم روش. 

چه قرصی خوبه برا درد؟ژلوفنم خوردم ولی اصلا هیچی جوابگو نیست. 

تاحالادر این حدطولانی نشده بود واینکه هم گوش و صورتم باچشام قرمزه اینا خطرناک نیست؟

❤تمام لحظه های زندگی من ..به زیبایی بودن توست....❤

اول صبح برو دکتر،  نذار بمونه و بدتر بشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ژلوفن و دیکلوفناک همزمان

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دراز نکش

بالش بزار پشتت نیم خیز بمون

قرصت رو عوض کن.. باید تعداد دفعاتی ک ژلوفن خوردی زیاد بوده بدنت مقاوم شده یا هم دندونت رسیده ب عصب..

حتما برو دکتر ببینع

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

احتمالا عفونت پخش شذه تو دهنت باید بری دندون پزشکی قرص و پنسلین بزنی خوب شی دندن تو درست کنه 

منم تا صبح بیدار میمونذم از دردش مسکنم دیگ جواب نمیداذ فقط تنها نمک یخورده کمکم کرذ اونم اب نمک غلیظ نگع میداشتم تو دهنم نیم ساعت میخوابیدم دوباره درد میگرفا

عفونت کرده عزیزم از همین الان شروع کن آنتی بیوتیک مصرف کن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
دخترم عفونت کرده آموکسی سیلین بخور چرک خشک کن چی دارید

اموکسی سیلین دارم ولی یبار خوردم راهی بیمارستان شدم. میترسم باز اوطوری شم

سعی کن با آب زیاد بخوری معده خالی نباشه

جرات نمیکنم دیگه.تامرز مردن رفتم کلی سرم و آمپول زدن تاخوب شدم. دیشب تا صبح بیداربودم. کلا یه ربع چشامو بستم. دارم میمیرم از درد واقعن موندم چیکارکنم.

الانم که دندونمو جراحی نمیکنه چون عفونت داره.هفته دیگم راهی مشهدم اونم بدون شوهر و بچم.

اگه اونجا اینجوری درد بگیره که بیچاره ام. کل دهنم زخمه بخدا از بس دنتول زدم و نمک پاشیدم رودندونم. لعنتی اصلا اروم نمیشه قلبم سرم گوشم کل جوارح بدنم درد میکنه 😭😭

برام دعا کن یکمی آروم شه حداقل