2777
2789

اگه پدرشوهرتون براتون سوغاتی ظرف بیاره و لنگشو شما داشته باشین بعد مادرشوهرتون بدون اینکه بگه بهتون بره بفروشه و پولشم بهتون نده چیکار میکنین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به پدر شوهرم میگم بابت کادویی ک خریدید ممنون ولی متاسفانه به دستم نرسید شنیده بودم خیلی قشنگ بوده🤣

آخ ک پدرشوهرا چقد خوبن، ولی امان از این مادرشوهرا🤣

من تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگی ام..

قیمه قیمه میکردم .... خب ب درک حالا انگار چیشده بابا حرص نخور توروخدا واسه این چیزا مال خودشون بوده فعلا ب تونداده بودن که همینکه همه فهمیدن‌ بسه .. ک فروخته بهتون‌نداده و پولشم‌حتی نداده رسوا شده دستش رو شده بسه تودیگ حرص نخور اتفاقا بخند

دلم شکسته .. مریضم ..لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم... هروقت دلتون گرفت لایکم کنید براتون امن یجیب میخونم سرنماز دعاتون میکنم تاخدا ب حرمت شما خوبا ب منم کمک کنه
نمیشه قضاوت کرد  ولی دلایل زیادی میتونه داشته باشه حسودی بخل چزوندن بی پولی ... و.... بی ...

یعنی واقعا بیخیال باشم؟شما بودید ناراحت نمیشدید؟

چرا شوهرم نمیفهمه بهش میگم فقط میخنده 

یعنی واقعا بیخیال باشم؟شما بودید ناراحت نمیشدید؟ چرا شوهرم نمیفهمه بهش میگم فقط میخنده 

آره بی خیال باش چون کاری از دستت برنمیاد...حرفم بزنی ارزش و کلاست میاد پایین 

شوهرتم میفهمه ...میخواد ظاهرو حفظ کنه چون بالاخره مادرشه ...و برا مردا زیاد این چیزا مهم نیست ...