2777
2789
عنوان

کدوم تاپیک ذهنتون و درگیر کرده؟

391 بازدید | 17 پست

من یه تاپیک خوندم یه دختره رابطه داشته و نامشروع هم بوده و پشیمون شده بعد حس میکرد بارداره و بارداری خارج رحمیِ چون بدن درد شدید داشته و اینا میگفت علائم خارج رحمیه ولی دکتر بهش گفته که اینطور نیست و به هیچ عنوان باردار نیست

دیگه پیداش نکردم فکر کنم کاربریش ترکید ولی همش میگم چیشد یعنی 

خدایا شکرت🤲🍃

انقدر مشکل تو زندگیم هست که خودمم فراموش میکنم چه برسه تاپیک دروغ مردم

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی یه ساعت پیش تاپیک زد پسر عمش میخواست مخشو بزنه این کاربرم متاهل بود اسکرین شات از چتاشون گذاشت تاپیکش ترکید 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»

یه نفرم میگفت زنگ زد از آگاهی به باباش و گفتن فلان موقع بیا دخترت هم با خودت بیار

کاربریش ترکید ولی نفهمیدم واسه چی خواسته بودنش

بعد دختره هی میگفت اگه از درخت تو خیابون یا خونه ی کسی نارنج بدزدیم دستگیرمون میکنن😂هی به کارایی که کرده بود فکر میکرد

خدایا شکرت🤲🍃

تاپیکای امشب که مشکلی نبود از نظرشون ارتباط با شوهر سابق و نامزد سابق و .... تازه شوهرای الانشون هم خبر دارن یکی میگفت میخوام شوهر سابقمو با دوس پسرم اشنا کنم یکی از یکیشم ریزون تر خدایی

کاربری سوم😅 ایشالا اخرین کاربریه دیگه😓