2777
2789

سلام دوستان 

کسی استفاده کرده ؟ راضی هستید ؟ 

من به دو سه روز اول عادت ماهانه به شدت خونریزی شدید دارم و نوار بهداشتی هم انواعش و حتی چندین تا باهم  رو امتحان کردم باز نم می ده و اذیت میشم

از تامبون و کاپ قایدگی هم نمی تونم استفاده کنم .

بنابر‌این ممنون میشم لطفا بدون توهین و تمسخر جوابم رو بدید اگر کسی استفاده کرده بگه .ممنون 💐💐💐💐💐💐💐💐💐

خدایا شکرت

یعنی خودتو پوشک کنی؟؟

از این پوشکا که مدل مای بیبی نیست نوار خیییلی بزرگه بزار خوو

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مگه چقدر دیگه خونریزی داری 

اونجوری که چن روز کل بدنت خونش خالی میشه

از این پوشکای بزرگ که واسه بچه هاهم با کهنه مشمایی استفاده میکنن استفاده کن با شورتکس

دیگه نم نمیده

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
یعنی خودتو پوشک کنی؟؟  از این پوشکا که مدل مای بیبی نیست نوار خیییلی بزرگه بزار خوو

استفاده کردم عزیزم .اصلا خوب نبود حتی از نوار بهداشتی هم بدتر بود 

خدایا شکرت
عزیزم مگه چقدر دیگه خونریزی داری  اونجوری که چن روز کل بدنت خونش خالی میشه از این پوشکای بزرگ ...

خونریزیم زیاده 

آره واقعا بدنم خیلی ضعیف شده 

مشما پوستم حساسیت داره 

شورتکس خوبه ؟؟ شنیدم باز هم نم می ده

خدایا شکرت
پوشک بچه یا بزرگسال .پوشک بچه ام رو هم استفاده کردم خیلی مزخرف بود همه جا گل گلی شد 

نمیدونم چی بگم🤔🤔

تا الآن پوشک امتحان نکردم خیلیم بزرگه حتما از لباس مشخص میشه

نواربهداشتی خیلی بزرگ مثل یلدا رو امتحان کردی؟

[[ خَلوَتی داریم و حالی با خیالِ خویشتَن ]]                                     ‌🔇📖🦥🦋🍬🌌🔬🩸🎶⏰️
نمیدونم چی بگم🤔🤔 تا الآن پوشک امتحان نکردم خیلیم بزرگه حتما از لباس مشخص میشه نواربهداشتی خیلی ب ...

نه عزیزم  یلدا استفاده نکردم

.می دونی مشکلم این هست که همه جای شرتم و تخت زیرش میشه

مثلا من دو تا نوار بهداشتی به صورت عمودی با هم به جلوی شرت می ذارم  دو تا هم عقب در امتدادش باز لباسم کثیف میشه 

ولی میگم اگر پوشک بزرگسالان بذارم دیگه به شرت و شلوارم شاید نم نده

خدایا شکرت
استفاده کردم عزیزم .اصلا خوب نبود حتی از نوار بهداشتی هم بدتر بود 

شرتکس بخر

پوشک و سرتکس همزمان استفاده کن

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔