2777
2789

ما سه تا خواهریم من بزرگیم ولی اون دو تا خواهرم چون تفاوت سنیشون کمه کلی با هم رفیقن و منم کلا تنهام راستش هرچی ام سعی میکنم بهشون نزدیک بشم نمیشه 

من و خواهرم هر دو بارداریم خواهرم شهر دیکه زندگی میکنه ولی دو هفته از ماه رو اینجاست خونه مامانم ولی من فقط هفته ای یک دوبار میرم مامانم اینا دیگه بیشتر نمیگن بیا چون وقتی خواهرم نباشه که میگن اون ناراحت میشه تو اینجایی و اون نمیتونه بیاد وقتی هم خواهرم هست اخلاقش طوریه که باهم نمیسازیم 

ولی من خیلی مامان بابام و خواهرام رو دوست دارم میخوام باهاشون رفت و آمد کنم ولی وقتی این رفتارها رو میبینم از اینکه خودم و شوهرم رو سبک کنم ناراحت میشم

نمونش من برای تولد همشون کادو دادم 

ولی آخر اسفند تولدم بود هیچکدوم از خواهرام بهم کادو ندادن درحالیکه واسه تولد آجی کوچیکم من زیاد پول نداشتم ولی خواهرم گفت باید به اندازه بدی گناه داره راستش دلم میگیره شایدم من زیادی حساسم😥

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این فرق گذاشتنا...منم تو خانواده خودمم بین همسر من و دامادای دیگه فرق میزارن من خیلی ناراحت ...

متاسفانه قبول هم نمیکنن که فرق میگذارن 

در نهایت زندگی میرقصد به ساز من😇😇

حس بدی گرفتم از رفتار خواهرات 

ادم با خانواده خودش یعنی شوهر و بچش شاد باشه بهتره تا اجی و خواهر و فلان 

والاع مادر من 6 تا خواهر داره فقط غصه هاشون برا ماست مریضم میشن مادرم میره کمک یا زایمان و اینا باشه 

ولی مامان من مریض شد هیچ کدوم نیومدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

متاسفانه قبول هم نمیکنن که فرق میگذارن 

من تو دوران عقدم همه این فرق گذاشتنا رو باید تحمل کنم  هر چی هم بگم میگن شما خودتون دور میگیرین ولی نمی‌دونن اونا باعث این فاصله میشن