2777
2789
عنوان

کیا گربه دارن بیاین کمک🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2861 بازدید | 174 پست
هروقت این بحث میشه توی سایت نمیتونم بیام چون یهو ادمای بی فرهنگی رو میبینم که یه عالمه انرژی من ...

من خودم هم سگ دارم هم گربه ، زیباترین و معصومترین موجودات رویه زمینن . این افرادی که این حرفایه نفرت انگیزو میزنن سراپا عقده و نفرتن . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ک ببخشید دستشویی کرد و بهش شیر دادم فردا میذارمش ببینم مامانش هست یا نه

خدا خیرت بده فرشته مهربون ، تو رو خدا ولش نکن به امان خدا . زیر نظر بگیر که مامانش میاد دنبالش یا نه

کسافتو میخواستم ببینم کیه ؟! حالا طرفو از نزدیک ببینی باید از ترس و تنفر فرار کنی بعدش میاد که که می ...

ادمای سنگدل کم نیستن همینه ک ب اینجا رسیدیم :)

اگه دلت راضیه دعای خیرتو راهیِ زندگیم کن💜
خدا خیرت بده فرشته مهربون ، تو رو خدا ولش نکن به امان خدا . زیر نظر بگیر که مامانش میاد دنبالش یا نه

عین بچه خودمه بخدا اصلا خیالتون راحت مرسی ک ب فکر بودین😍♥️

فکر تکنم بیاد دیگه باید هشت ساعتی ضب میکردب شاید میومد 

میگم ببخشید مزاحم میشم عزیزم اما هرکار کردم بعد از اینکه شیر خورد ببخشید دستشویی نکرد.. چیکار کنم

میگم ببخشید مزاحم میشم عزیزم اما هرکار کردم بعد از اینکه شیر خورد ببخشید دستشویی نکرد.. چیکار کنم

ببین دستمال باید خیس با آب گرم باشه ترجیحا آب کتری که جوشیده ولرم شده قشنگ ماساژ بده آروم مواظب باش عرق سوز نشه اگر نکرد یعنی نداره