2777
2789
عنوان

بهم میگن خیلی ناشکری🚶‍♀️

136 بازدید | 13 پست

همیشه فامیلا از تیپ و قیافم تعریف میکنن میگن قشنگی ولی خودم این احساسو ندارم همیشه خودمو با بقیه مقایسه میکنم اعتماد ب نفس ندارم فردا هم عروسی داداشمه اصلا روم نمیشه چیکار کنم امشب هم ی مراسمی ت خونمو برا شب قبل عروسی فامیلا اومدن خونمون دارن میرقصن ولی من اصلا از اتاقم نزدم بیرون چون روم نمیشه برقصم هعی چ بدبختیه من دارم🚶‍♀️

اعتماد ب نفس نداریم

ب منم همه میگن خیلی خوشگل و نازی ولی من اینجوری فکر نمیکنم

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید برم پیش مشاور؟🚶‍♀️

پیش رواندرمانگر. 

مشاور برای پیشبرد و چگونگی راهکار میده، ولی رواندرمانگر چرایی و ریشه مشکل رو بررسی میکنه. رواندرمانگر ها رویکرد های مختلفی دارن که میتونید درموردشون سرچ کنید و هرکدوم رو که با توجه به شناختی که از خودتون دارید مناسب دیدید، انتخاب کنید. در وهله بعدی، میتونید از طریق سرچ و پرس و جو رواندرمانگر حرفه ای در اون رویکرد رو پیدا کنید. ممکنه اولین شخصی که پیدا کردید خوب باشه، ممکنه هم لازم باشه چندبار عوض کنید رواندرمانگر تا به شخص مناسب برسید. 

پیش رواندرمانگر.  مشاور برای پیشبرد و چگونگی راهکار میده،  ولی رواندرمانگر چرایی و ریشه م ...

شهر ما خیلی کوچیکه جوری ک همه همو میشناسن پیش مشاورم هم نمیتونم برم میترسم رازامو بهش بگم بره ب اشناها بگه🚶‍♀️

شهر ما خیلی کوچیکه جوری ک همه همو میشناسن پیش مشاورم هم نمیتونم برم میترسم رازامو بهش بگم بره ب اشنا ...

مشاور انلاین خیلی زیاد وجود داره، فقط باید به صورت تصویری باشه تا استاندارد و اصولی برگذار بشه جلسه. چت و تلفن و امثالهم اصولی نیستند. 

اگه باز هم شرایطش رو ندارید، بازم راه وجود داره. تراپی و رواندرمانی مثل یه مسیر میمونه که خب معمولا سریعتر و راحت تره اگه اصولی جلوبره. ولی خودتون هم با خودشناسی و مطالعه و تمرین میتونید بهبود ببخشید وضعیتتون رو.