2777
2789

مامان بزرگم این قدر پسر دوسته که تولد خواهرم

عکس منو استوری کرد نوشت عزیزم تولد خواهرت مبارک😐🤣

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

‏یبار حال نداشتم برم سرکار زنگ زدم گفتم پسرعموم فوت کرد فرداش رفتم دیدم بنر تسلیت زدن 😳

انقدر شرمنده شدم میخواستم برم پسرعموم و بکشم ☹️😔😂

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

ی بار ی مرد تُرک میره جبهه تَرکش میخوره و اونجاش کنده میشه ***

وقتی از جبه برمیگرده  برادر زاده میپره بغلش میگه سلااااااام عمو جاااان

عموام روضه میخونه میگ عمووو دیگ عمه شدهههه ترکش خورده شمبولشم کنده شدهههه 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

‏‏‏‏‏حتی اون صندلی بازی ای که تو مدرسه میکردیم

تو مترو به دردمون خورد اما هنوز انتگرال به دردمون نخورده!😂😂

دیشب بی‌خوابی زد به سرم؛

منم زدم تو سرش ... 😐

بي ادب رو من دست بلند ميکنه...!!! 😂

یه سری از دختر همسایمون خوشم

میومد،هر روز صبح می رفتم براشون

نون تازه می گرفتم ، بجا دختره باباش

عاشقم شده بود😐✋😂

یارو ﺯﺑﻮﻧﺶ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻋﺎﺑﺮ ﺑﺎﻧﻚ ﮔﻴﺮ ﻣﻴﻜﻨﻪ ...

.

.

.

ﻣﻴﺒﺮﻧﺶﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ

ﺍﺯﺵ ﻣﻴﭙﺮﺳﻦ ﺯﺑﻮﻧﺖ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﻋﺎﺑﺮﺑﺎنک ﭼﻜﺎﺭ ﻣﻴﻜﺮﺩ!؟

ﻣﻴﮕﻪ :

ﻛﺎﺭﺗﻢ ﺭﻭ ﻛﻪ ﻭﺍﺭﺩ ﻛﺮﺩﻡ ﮔﻔﺖ ﺯﺑﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻭﺍﺭﺩ ﻧﻤﺎﻳﻴﺪ 😑😂😂😂😂😂😂

‏دوستم زنگ زده میگه داری بیست میلیون تومن دستی بدی بم؟  بعضیا چقد رو دارن ، ‏والا من دعا هم که میکنم روم نمیشه انقدر پول از خدا بخوام :