2777
2789

پسرم ۴ سالشه، هر خوراکی یا میوه های مورد علاقشو ک میخریم میخواد همشو یک جا همون لحظه ورود ب خونه بخوره.

حالا خوراکی رو سعی میکنیم تعداد کم بخریم خیلی مشکلی نیست، ولی مثلا پیش میاد ی جعبه شیرینی ادم میخره یا ی کیلو میوه مورد علاقش و .... هربار داستان داریم. الان مثلا ی جعبه شیرینی خریدیم دو سه تا صبح بش دادم دو سه تا عصر، صد بار این وسط خواسته و گفتم روزی دو بار سهمته، فردا دوباره بهت میدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا هرچقدر میخادبهش بده،من دلم میخاد دخترم فقط بخوره اما نمیخوره متاسفانه وسرهمین افسردگی حاد گرفتم یکی هم اینوه من لچه بودم داداشم یا بابام موردعلاقه م رو بسته ای میگرفتن من هرچقدر میخاشتم میخوردم چن بار اینجوری پیش اومده هیچوقت حس اون لحظه رو یادم نمیره ومتاسفانه فقط چن باربود ودیگه تکرارنشد،از خاطرات شیرین بچگی فقط همینو دارم بقیه ش تلخخخخخ

..........

من به پسرم گفتم همون قد که مامان میده باید بخوری نه بیشتر 

البته وقتی مادرشوهرم رو میبینه شیر میشه و میره همه رو میاره، ولی درکل حرفمو گوش میکنه 

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**

بچه های من میان میگم مامان میوه بخوریم یا خوراکی بخوریم😑😅 والا کاریشون‌نکردم از اول اینجوری بودن

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
من به پسرم گفتم همون قد که مامان میده باید بخوری نه بیشتر  البته وقتی مادرشوهرم رو میبینه شیر ...

تو اون وعده چیزی نمیگه معمولا، ولی میره میچرخه نیم ساعت دگ میاد بازم میخواد.