2777
2789
عنوان

شما اینوچطوری تمیز میکند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم ک پاک شده فقط ی رد خیلی کم از رد سوختگی مونده وگرنه کتری ک کامل ذوب نشده یابسوزه‌

جلاسنج

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

سلام،همونطور ک حدس زدی چیزی نمیدونم

دیگه نهایت هنرم اینه که با سیم بیوفتم ب جونش😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
سلام،همونطور ک حدس زدی چیزی نمیدونم دیگه نهایت هنرم اینه که با سیم بیوفتم ب جونش😂

😂😂😂😂نمگیفتی هم میدونستم😂😂😂از اشپزی های خوشگلت مشخصه چقد مسلطی ب خانه داری

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌
من اگر کدبانو بودم الان در بدر دنبال دستور ماهی نبودم که🤣🤣🤣🤣🤣 حالا داخلش سوخته یا بیرونش؟

بیرونش اونم زیاد نه یخورده لک سوختگی کمرنگ روش مونده شوهرمم ظهر سیب زمینی وهمبرگر سرخ کرد گازو ب فنا داد و کتری هم چربی گرفت،😂😂😂چطوری پاکش کنم

من اگر کدبانو بودم الان در بدر دنبال دستور ماهی نبودم که🤣🤣🤣🤣🤣 حالا داخلش سوخته یا بیرونش؟

شبیه این دکترای ک میخان معاینه کنن،اولش سوال میپرسن😂😂

بیرونش اونم زیاد نه یخورده لک سوختگی کمرنگ روش مونده شوهرمم ظهر سیب زمینی وهمبرگر سرخ کرد گازو ب فنا ...

خسته نباشید دلاوراااان نام آوراااان😑👋😂

با سرکه و جوش شیرین خمیر درست کن بعد با سیم در جهت عقربه های ساعت بساااااب فقطططط بسااااااب😂😂😂😂

تا فردا صبح بساب تا پاک شه🤣

خسته نباشید دلاوراااان نام آوراااان😑👋😂 با سرکه و جوش شیرین خمیر درست کن بعد با سیم در جهت عقربه ...

سرکه چی سفید یا قرمز؟اصن سرکه قرمز داریم؟!!😂😂😂نمیدونم !!!!باشه تاصب میسابم اگ پاک شد بر طبل شاهانه میکوبم💃💃💃💃راستی ساعت ماعقربه نداره نمیدونم درجهت کی بسابم😕

بیشووور😂😂😂😂😂😂😂 بعله چی فکر کردی پس       حق الزحمه منم فراموش نشه یه شارژ ...

چ شماره رندی هم داری لامصب حیف نیس ب این رندی ثابت نیس😑

سرکه چی سفید یا قرمز؟اصن سرکه قرمز داریم؟!!😂😂😂نمیدونم !!!!باشه تاصب میسابم اگ پاک شد بر طبل شاهان ...

نه نه اگر در جهت عقربه های ساعت نباشه تمیز نمیشه

این قسمتش خیییلی مهمه🤣👋

پس اول برید یه ساعت عقربه دار بخرید بعد بیا در جهت اون بساااابون🤣

راستی اون طبل شادانه نبود؟