2777
2789
عنوان

شما اینوچطوری تمیز میکند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 43 پست
نه نه اگر در جهت عقربه های ساعت نباشه تمیز نمیشه این قسمتش خیییلی مهمه🤣👋 پس اول برید یه ساعت عقر ...

اره شادانه بود من دوس دارم شاهانه اش کنم بتوچه؟چقد توزندگی ادم دخالت میکنید والا ب شما چ مربوط اصلا من کتری مو چطوری میخام تمیز کنم وای همش بلدین ادمو قضاوت کنید بای

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقته    

الان تعلیق شدی میفهمی باید اداب حرف زدن بلد باشی نگار خانوم😒بای دیگ ریپلای نکن تاپیکمم شرکت نکن بار اخرت باشه میای توتاپیک من

😂😂😂😂نمگیفتی هم میدونستم😂😂😂از اشپزی های خوشگلت مشخصه چقد مسلطی ب خانه داری

دیگه معلومه داری حسودی میکنی

من از دو تا رستورانای برتر پیشنهاد دارم برم سر اشپز شم🤣🤣

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
دیگه معلومه داری حسودی میکنی من از دو تا رستورانای برتر پیشنهاد دارم برم سر اشپز شم🤣🤣

مطمعنی سراشپز خاستن؟لباس باب اسفنجی ندادن بپوشی دم در؟😂

مطمعنی سراشپز خاستن؟لباس باب اسفنجی ندادن بپوشی دم در؟😂

اه فهمیدی که،ببینم نکنه همونی که کنارم با لباس پاتریک وایساده بودی؟😂🌊

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
ن من رییس رستورانم😎😎حقوقتو میخای زودتر پرداخت کنم ؟😎

😂نه بذار جیبت