2777
2789
عنوان

گلم چرااینجوری شده؟؟؟+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 55 پست
۱- نور بهش نمیرسه اونطور که باید  ۲- آب بهش درست نمیدین ۳- یا قارچ گرفته

نور میرسه ولی آبیاریش رو فکرکنم زیاد دادم 

ازکجابفهمم قارچ گرفته؟؟

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچندوقت یکبار باید اب بدم؟؟یعنی کلا خراب شده؟

آبیاری سانسوریا مثل کاکتوسه باید کامل خاک خشک بشه بهش آب بدی  انگشتتو داخل خاک کن اگه تا سه بند انگشت خشک بود چیزی نچسبید به دستت آب بده زیر گلدونم سوراخشو چک کن کیپ نباشه  کلا گیاهی نیست که زیاد آب بخواد 

🌌
کلا سانسوریا نور زیاد میخواد.من بیرون دارم بچه زده داخل داره خراب میشه.البته چون همون موفعه کاشتم او ...

ما حیات نداریم بزارم ازپشت پنجره بهش نورمیرسه بالاسرشم نورمصنوعی روشن کردم یعنی خراب شده؟

با سیخ چوبی چک میکنم خاکش خشک باشه اب میدم تقریبا۷و۸ روز یکبار یعنی زیادبوده؟

نه زیاد نبوده.‌

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه برگش شل شده، برای اینه که اب تو گلدون مونده ، ریشه پوسیده. خاکشو عوض کن، ته گلدون باید سوراخش ب ...

از بالا تا وسطا شل شده زرد شده الان اون یک دونه رو جدا کنم؟یا نصفه ببرم؟

هیچ درش اوردم دیدم گندیده بعد بریدمش گذاشتم اب ریشه بزنه بزارمش تو خاک.سانسوریا مامانم همیشه میکاره ...

اتفاقا برای من یکی از سانسوریاهام یک دفعه از ریشش جدا شد الان همونجوری بزارم تو اب ریشه میده؟؟

آبیاری سانسوریا مثل کاکتوسه باید کامل خاک خشک بشه بهش آب بدی  انگشتتو داخل خاک کن اگه تا سه بند ...

مرسی عزیزم الان این ی دونه اینجوری شده رو چیکارکنم؟

ما حیات نداریم بزارم ازپشت پنجره بهش نورمیرسه بالاسرشم نورمصنوعی روشن کردم یعنی خراب شده؟

انشالله که نشده.سانس من اول نکش چروکید ونرم شد بعد کم کم زرد شد بعد که یه شاخشو دراوردم دیدم گندیده.