2777
2789
عنوان

کیا نقص جسمی دارن‌

| مشاهده متن کامل بحث + 3016 بازدید | 108 پست
اینکه ارزشی رو عرزشی و برانداز رو برعنداز مینویسین یعنی چی؟ احساس گنگی میده؟ نمیتونین با اعتقادات مت ...

جای بحث نیست 

عرزشی رو باید عرزشی نوشت 

کلمه عرزشی با ارزشی فرق داره یعنی انقد عقلت کمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نیاز به ارتودنسی دارم ولی پول ندارم اعتماد بنفس ندارم

اخ اخ مثل من علاوه بر نامرتبی ۵ تا دندونمو کشیدم چندتا رو باید عصب کشی کنم ن پول ن طلا هیچی ندارم الانم دندونم درد میکنه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
اخ اخ مثل من علاوه بر نامرتبی ۵ تا دندونمو کشیدم چندتا رو باید عصب کشی کنم ن پول ن طلا هیچی ندارم ال ...

منم همینطور عزیزم,

🍃چه سکوتی عالم را فرا می‌گرفتاگر هر کسی به اندازه عملش سخن می‌گفت.👤امام علی (ع)
عزیزمم خیلی خوبه که اعتماد بنفس دارید من اعتماد بنفسم زیر صفره

سخت نگیرید،هر کسی کمبودهایی داره

حالا یا جسمی یا عاطفی یا روحی ...مالی

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
زشتی نقص جسمی ب حساب میاد؟ کنار میای باهاش عادت میکنی ب زندگی ادامه میدی

نه عزیزم اصلا نقص نیست بنظر من هیچ آدمی زشت نیست

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
سخت نگیرید،هر کسی کمبودهایی داره حالا یا جسمی یا عاطفی یا روحی ...مالی

اخه وقتی شریک زندگی آدم دایم آدمو مسخره کنه ایراد بگیره بنظرتون اعتمادبنفسی میمونه

من یه انگشت کوچولو اضافه داشتم عمل کردم کنار شصتم بود ناخنم داشت فقط استخون نداشت

خداروشکر عزیزم که عمل کردید

عقایدی که به دیگری آسیبی نزنه * بله به این عقاید احترام گذاشته میشه

باشه ولی امیدوارم منظورت فقط آدمای تندرو و افراطی باشه چون هر رفتاری که افراد تندرو انجام میدن عقاید همه افراد معتقد به اون نیست 

اخه وقتی شریک زندگی آدم دایم آدمو مسخره کنه ایراد بگیره بنظرتون اعتمادبنفسی میمونه

نمیدونم والا من تجربه بی حمایتی نداشتم

ولی خب اگه از اول میدونستن ودیدن دیگه نامردیه که واکنش و رفتار زننده داشته باشن

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار