2777
2789
عنوان

کیا نقص جسمی دارن‌

3015 بازدید | 108 پست

کیا نقص جسمی دارن که اعتماد بنفسونو گرفته؟

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

زشتی نقص جسمی ب حساب میاد؟ کنار میای باهاش عادت میکنی ب زندگی ادامه میدی

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم نیار 😕

عزیزم ببخشید🌹

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
من بابام یه انگشت توی پاش کم داره، خیلی تندخو و بدخلفه بنظرتون اثر گذاشته؟ 

نه فکر نمیکنم ربطی داشته باشه

نقص عقلانی :عرزشی های مملکتم

اینکه ارزشی رو عرزشی و برانداز رو برعنداز مینویسین یعنی چی؟ احساس گنگی میده؟ نمیتونین با اعتقادات متفاوت کنار هم زندگی کنین؟ مگه شعارگونه احترام به عقاید نیست؟  

ضعیفی چشم کف پای صاف لک های پوستی  ترک های پوستی  جوش  بازم بگم؟؟ ولی اعتماد به ...

به جز لک پوستی و جوش همه رو دارم لعنتی🥺😂🤦🏻‍♀️منم اعتماد به نفس دارم مهم اینه خودت خودتو دوس داشته باشی 

این بار دیگه تعلیق شم دیگه برنمی‌گردم🥺🥺💔                                                                                                                        مْردن هایته کوی/ژیان کوشتمی🚶🏻‍♀️💔

ضعیفی چشم اضافه وزن  پریودی نامنظم دندان های کج 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید