2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته افسردگی بی پولی

| مشاهده متن کامل بحث + 2057 بازدید | 32 پست
عزیز جان چرا ازدواج اشتباه می کنی که حالا بخوای دق دلت رو سر طفلت بریزی؟خانوادت کجا هستند,؟

ازدواجم زوری بود من نمیخواستم ولی... 

خیلیا میگن با امدن بچه همه چی درست میشه ولی دور برم زیادن که بدترم شدن ماه رمصون خیلی دعا کردم از خدا خواستم بیوفته چله گرفتم جوشونده خوردم نشد ک نشد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز سخت نگیر من پول زایمان اولمو نداشتم پدرم داد حتی شیرینی خرید برا خونمون گوشت وحبوبات خرید ۱۰ سا ...

خداسایه پدرتونو روسرتون حفظ کنه واقعا پدرخوب داشتن یه نعمته من که باوجودپدریتیمم قدرپدرعزیزتوبدون ❤️

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 
خداسایه پدرتونو روسرتون حفظ کنه واقعا پدرخوب داشتن یه نعمته من که باوجودپدریتیمم قدرپدرعزیزتوبدون ❤️

آره خداروشکر من پدرم خیلی بهمون اهمیت میده خدا کنه همه پدرها از زیر بار مسئولیت شونه خالی نکنن اگ میتونن واقعا این زمان که مشکلات وگرونی زیاد هست گناه دارن بچها کمک  حالشون باشن 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

انشالله همینجوری ک میگید بشه ولی تحملش خیلی برام سخته دوست داشتم خودمم بچه رو بخوام روحیم شاد باشه ک بچم افسرده نیاد قبلا خیلی در مورد تربیت فرزند و بارداری میخودم ولی وقتی ناخواسته اتفاق افتاد دنیا رو سرم خراب شد 

انشالله همینجوری ک میگید بشه ولی تحملش خیلی برام سخته دوست داشتم خودمم بچه رو بخوام روحیم شاد باشه ک ...

ناخواسته این مشکلاتو داره گلم قران بخون وبیشتر شاد باش   افسرده نشی به بچتم آسیب بزنی جبرانش سخته   حس کردی ناراحتی سریع وضع بگیر بشین چند خط قرآن بخون حس حال عجیبی بهت دست میده واز خدا بخواه عزیزم بخواه تا بهت بده  درخواست کن ان شاء الله همچی عالی بشه 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

عزیزدلم خدا به دلت آرامش و صبر بده. میدونم سخته و توی این شرایط خیلی سخت میگذره برات. شاید هیچکدوم نتونیم درکت کنیم ولی همینقدر بدون خوبی سختی اینه که میگذره. درسته شاید جون آدم در بیاد تا بگذره ولی به هر حال میگذره و این روزا جوری برات تموم میشن که هیچ به یادت هم نمیاد انشالله نی نی کوچولوت هم میاد یه عالمه با خودش شادی برات میاره میشه دوست و رفیقت

این جوشونده ای ک خوردم چه تاثیری رو جنین داره؟

انشالله هیچی 

چون مگه چقدر خوردی تازه اونقدری هم  که خوردی مگه چقدر ماده موثره داشته؟

اصلا فکرتو دیگه مشغول این چیزا نکن 

بعدم این جوشونده های سقط عموما با نوسان فشار خون سعی میکنن جفت رو جدا کنن و  سقط کنن  والی قدرت عبور از جفت رو ندارن  شما که  لکه بینی نداری پس چیزی نشده 

باور کن سالها خیلی زود میگذرن وروزا دیر یعنی سرمیچرخونی میبینی بچت مدرسه ای شده 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟