اگزما خیلی سخته مخصوصا دست همش میخاد ترک بخوره و خون بیاد، ب هیچ ماده شوندع نباید دست بزنفامیلمون داشت بنده خدا پدرش در اومد و کلی دکتر و طب سنتی رفت تا بعتر شده ولی نباید کلا ب کواد شوینده دست بزنه
وزن فعلی 57 وزن هدف50 هیچوقت نگو من کسی را ندارم، چون همه کس ما فقط خداست وهیچکس جز خدا ماندگار نیست برایمان دوستای خوبم یه پیج عطر و ادکلن خوب میشناسم ک ازش خرید میکنم خیلی راضیم دلم نیومد ب شما معرفی نکنم چون هم قیمتاش مناسبه و هم کیفیتش عالیه، خریدین منودعا کنیدکه بهتون معرفی کردم 😍 توی اینستا بزنید bookhooboo
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
برای شستن ظرف یا هر کار دیگه از دستکش استفاده کن و زیرش هم دستکش نخی بپوش.
اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
دو روزه رفتم تو همین دو روز خیلی بهتر شدم کلا دستمو که آب نمیزنم خیلی بهتر میشه دکتر گفت گاهی که عود میکنه پماد ساختنی رو استفاده کن که دیدم بهتر شد اصلت نزدم فقط کرم و صابون واسه خشکی پوستو استفاده میکنم