2777
2789
عنوان

کسی با ایمنی بالا بارداری موفق داشته؟ بچه اش سالم هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3160 بازدید | 26 پست
ممنونم ازت. اصلا ناامید نباشی من بعد از ۱۰ سال فهمیدم مشکلم چیه تازه ۳ تا هم سقط داشتم. اگر فقط هم ...

راستش خیلی نا امیدم چون هفته قبل سقط آخرم بود و خیلی داغونم. 

این سری تا فهمیدم باردارم متخصص زنان هپارین داد که توی شکم تزریق کنم و پردنیزولون ولی اثری نداشت، بتام از 113 روز موعد پریودم چهار روز بعدش شد 8.

چند ماه قبلم آزمایش ایمنی و سقط مکرر داده بودم که عددهاش کاملا نرمال هست. 

من 35 سالم هست، یک ساله اقدام کردم برای بارداری و سه تا سقط داشتم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خیلی نا امیدم چون هفته قبل سقط آخرم بود و خیلی داغونم.  این سری تا فهمیدم باردارم متخصص ...

من ۳۲ سالمه حدود ۱۰ ساله ازدواج کردم از همون اولم اقدام بودم!!

از من میشنوی برو اصفهان کلینیک ناباروری و سقط تو خیابون سلمان فارسیه.دکتر کلانتری.من اونجا نتیجه گرفتم.

ازمایشگاها و دکتراش خیلی خوبن.

براچی ناامید باشی؟من یه دوقلو هم از دست دادم...

صبر کن یک ماه از سقطت ک گذشت با همه ی مدارک پزشکیت برو اونجا همون موقع نوبت میگیری...مطمئن باش جواب میگیری شک نکن

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من توی این سالا چندتا کار کردم یکی پولیپ رحم و کیست برداشت پاکسازی لوله کردم iuiهم کردم.من اوایل مشکل ناباروری داشتم وقتی باردار شدم پشت سر هم سقط شدن تو هفته های اول.برای سومی همه ی داروهارو هم مصرف کردم غیر از ivig که اونم با وجود قلب بازم سقط شد.

سی دی مارکرام مشکل داشت فقط دکتر ایمنی میتونه تشخیص بده.

مشکل تیروییدی یعنی فقط تو حاملگی تیروئیدم بالا پایین میشه اونم رفتم پیش دکتر غدد.

بخاطر کیست هام ک هرمون ترشح میکردم متفورمین میخوردم.

برای محکم کاری سه ماه اول روزی ۲ تا انوکسپارین میزدم بعدش روز یکی تا اخر.

هرماهم براساس وزنم باید ۶ تا ivigمیزدم...

پردنیزولون هم خوردم.

از من به تو نصیحت،فکرتو آزاد کن.خودتو از قید و بند بچه آزاد کن مطمئن باش با ارامش یه بارداری خوب به دست میاری.چندتا از دوستای من همینجا با هم اشنا شدیم داروهامونم عین هم بود بارداری خوبی داشتیم با همه ی سختی هاش.

تهران بچه ها پیش دکتر رزاقی میرفتن و یکی دیگه ولی من اصفهانم میرفتم کلینیکی که بهت گفتم...

اگر شوهرت همه ازمایشاش خوبه و ازمایش ژنتیک هم دادی و مشکلی نداره،پس خیالت تخت باشه اینایی ک بهت گفتم با دارو حل میشه.

فقط حتما ۶ ماه بین بارداریت فاصله بنداز...من رفتم تو سیکل ivfداروهای اونو مصرف کردم تا باردار شدم...ان شاءالله ک تو اینجوری نباشی

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من ۳۲ سالمه حدود ۱۰ ساله ازدواج کردم از همون اولم اقدام بودم!! از من میشنوی برو اصفهان کلینیک نابار ...

عزیزم منم اصفهانم، اتفاقا همین مرکز باروری هم بیشتر میرم، البته دکتر کلانتر به این راحتی نوبت نمیده، من پیش بقیه دکترها رفتم، دکتر خالصی، هاشمی، اسحاقیان

البته همه میگن مشکل خاصی نداری برو اقدام کن، همه آزمایش هایی ک گفتن و دادم، هورمونی و عکس رنگی رحم و... ، میگن همش خوبه. 

همسرم دو بار آزمایش اسپرم داده، همه چیز نرمال، چند ماه هم برای اینکه گفتم عجله دارم ک زودتر بار بشم بهم لتروزول و آمپول آزادسازی hcg دادند ولی باردار نشدم، دقیقا اون ماه ک همه دارو های تقویتی و قطع کردم باردار شدم، من هر سه تا با داریم طبیعی و بدن هیچ دارویی بوده، ولی هر سه تا سقط شدن. 

بهم دکتر شاکریان متخصص ایمونولوژی معرفی کردن، ایشون آزمایش ایمنی نوشتن و گفتن حتما آزمایشگاه ملل شهرک سلامت برو، انجام دادم و نتیجه هم اسفند ماه بردم پیششون و نرمال بود، حالا که هفته قبل سقط داشتم و دوباره رفتم پیششون میگن حتما خود ایمنی داره و بدنت جنین و پس میزنه، 

گفتم پس چرا قبلا گفتید آزمایشم هیچ مشکلی نداره، گفت حتما آزمایشگاه اشتباه کرده، شما خود ایمنی داری. 

دو تا قرص داد ک استفاده کنم. 

واقعا نمیدونم چکار کنم.... 

عزیزم منم اصفهانم، اتفاقا همین مرکز باروری هم بیشتر میرم، البته دکتر کلانتر به این راحتی نوبت نمیده، ...

ببین از من میشنوی برو پیش دکتر قاسمی تو ساختمون آژ آدرسشو بزن دقیق میاد برات دکتر ایمنیه کارش خیلی درسته بعدم برو مرکز هرجوری ک میتونی از کلانتری نوبت بگیر هرجوووووری ک میتونییییییییی اصلا پیش دکترای تحت نظرش نرو اصلا اصلا.

ینی چی بدون ازمایش بهت دارو داده! هر مشکلی ایمنی ی داروی خاص داره!!!

سلام منم همین مشکل رو دارم

۳ تا سقط داشتم که هیچ کدوم به تشکیل قلب هم نرسید

الان کلینیک‌ مام تحت نظر هستم

البته anti tpo بالا هست که یه دکتر‌میگه با همون لووتیروکسین اوکی میشه و یکی میگه پردنیزلون

من بودم. با سه تا سقط فهمیدم. سرم ivigمیزدم هرماه و تا چند هفته قرص پردنیزولون خوردم

سلام

من تا الان طی یک سال و نیم سه بار سقط داشتم. مشکل انعقاد خون دارم که دکتر آسپرین داد و گفت با شروع بارداری روزی یک آمپول انوکساپارین باید تزریق کنم. با بعد ۴ هفته لکه بینی شروع شد و دکتر آسپرین رو قطع کرد و در نهایت وسط هفته پنجم سقط کردم. هر سه بار هم توپ هفته پنجم این اتفاق افتاده. اینکه گفتین ایمنی بدن بالاست شما چطور فهمیدین؟ کدوم دکتر تشخیص داد مشکلتون رفع شد؟ من چندتا دکتر رفتم باز مشکلم رفع نشد

عزیزم منم اصفهانم، اتفاقا همین مرکز باروری هم بیشتر میرم، البته دکتر کلانتر به این راحتی نوبت نمیده، ...

سلام ببخشید منم مثل شما همه کاری کردم خودم و شوهرم تمام آزمایش ها نرمال و سالم بوده ۲ تا بارداری پوچ داشتم لنفو تراپی هم کردم. قبلا خیلی آزمایش های ایمنی داده بودم نرمال بود فقط Ana  دوبار مثبت لب مرز و دوبار منفی دراومد. دکتر ایمنی هم رفته بودم قبلا ولی هی اینور و اونور میفرستادنم هیچی پیدا نمیکردن به تازگی پیش شاکریان رفتم گفت خودایمنی داری ولی اصلا با بیمار صحبت نمیکنه جواب سوال نمیده من خیلی سوال داشتم چون الان تازه دکترم اجازه اقدام داده بود ولی قرص هایی داده که تو بارداری و اقدام خیلی خطرناکه

ازش یکی دو تا سوال هم که پرسیدم با بداخلاقی جواب دادنمی‌دونم چکار کنم شما پیش شاکریان رفتید نتیجه گرفتید؟ چی استفاده کردید؟

به منم گفتن بدنم جنین را پس میزنه بخاطر همین لنفو کردم ولی اکثر دکترهای ایمنی لنفو را قبول ندارن میگن منسوخ شده 

ولی دیگه خودایمنی را اینهمه وقت دکتر میرفتم کسی بهم نگفته بود