2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون ک شوهراتون ب فکر ایندتونن.شوهر من خودشم میگ هیچوقت چیزی ب اسم زنم نمیزنم دم درمیاره .ب اس ...

تصور همچین رابطه ی زن و‌شوهری واقعا برام سخته

انگار که همیشه بی اعتماد و بدون صمیمیت هستین.

شوهرم خونه ماشین به اسمم زد میگفت اگه خدایی نکرده من زودتر از تو چیزیم شد خانواده من یا بچه هام نندازنت بیرون 

میکه مرد میتونه باز کارکنه دربیاره اما زن چی برا زن سخته 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من ارثیه ای که از مامانم رسیده بود بخشیدم به بابام که ندم به شوهرم بابام زن گرفت پشیمون شدم کاش میدا ...

اصلا چرا باید بدی به کسی.نگه می‌داشتی برا خودت

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
قرار بود با پول ارثیه ازون ماشینهای قرعه کشی ثبت‌نام کنم حالا پول مال من.امتیاز پلاک هم برا من بود م ...

بگو دلت پول میخواد بگو پدر خودت بهت بده ببر بفروش..پولش هرکاری میخوای بکن....

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

سلام نه همه برای پسرم میشه بعدا و بعدش برای بچه اش ونسل به نسل میچرخه من و‌شوهر نداره که مال دنی ...

یعنی چی یعنی سر پیری یه سقف برا خودتون نمیذارید بمونه تا عروس بیاد از خونه خودتون بیرونتون کنه!