2777
2789
من ارثیه ای که از مامانم رسیده بود بخشیدم به بابام که ندم به شوهرم بابام زن گرفت پشیمون شدم کاش میدا ...

خودت بچه سه ساله بودی نباید جیزی ب نامت می‌بود!!! یه کارایی میکنید مخم سوت میکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه بد. مادر اگر مادر خوبی باشه اجازه اینکارو نمیده...فوقش میگه پسرم این حق زن و‌ بچته یا بزن یه اسم ...

نه اونا تو این فازا نیستن.میترسن من پس فردا چیزی ازشون نخام برم استعلام بگیرن ببینن چیزی دارع

اخه خودشون  کلا ۱۵گرم طلا برام خریدن انتظار داره طلاهایی ک بابام خریده رم بفروشم.البتع ک همچین ...

بکو‌۱۵گرم طلای خودت میدم....بقیش پدرم داده مگه تو پولش دادی...خیلی دلتت میخواد برو بگو‌همون مادر جونت برات بخرن

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

زمینو تازه خریده؟ باهم اختلافی چیزی دارین؟

نه زمینو قبل ازدواج خرید

اختلافی هم نداریم زندگیمون معمولیه.با خانوادش ک اصلا اختلاف ندارم فعلا.بهونش هم اینه ک بخام برای ماشین یا خونه ثبت نام کنم بهم نمیدن.اما من ک میدونم چشه خودشم از دهنش پریده چند بار

کارخونه چی دارن؟

کارخونه شون در زمینه خط تولید داخلی  و صادرات فعال هستش 

تولید چه ماده یا چه محصولی نمیتونم بگم عزیزم  ، چون با سرچ تو‌ نت سریع آپ آن میشه 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
نده برای خودت سرمایه گزاری کن

اره بابا.یه وام با بدو بدو من و خانواده ام جور کرد ماشین بخره گفتم بزن به نامم نزد.دیگه شناختمش بعدش که بحث ارثیه پیش اومد پشیمون شد که چرا اعتمادمو از دست داده.تازه این پولی که قراره برسه تقسیم ارث نیس هاااا همینجوری بابام به همه بچه ها  یه مبلغی میده بخوام انحصاروراثت کنیم کل خانواده اش و میخرم

دلی را برایت به دریا زدم که از آب واهمه داشت
یعنی چی یعنی سر پیری یه سقف برا خودتون نمیذارید بمونه تا عروس بیاد از خونه خودتون بیرونتون کنه!

سقف ومال داریم به اندازه ی خودمون سر پیری بقیه اش مال پسر وعروسه

بکو‌۱۵گرم طلای خودت میدم....بقیش پدرم داده مگه تو پولش دادی...خیلی دلتت میخواد برو بگو‌همون مادر جون ...

خانوادش کمکش میکنن پا رو حق نزارم

ولی همون ۱۵گرم خودشو هم نمیفروشم یه چسه طلا خریده میخاد همونم بفروشه چیزیم ک ب نامم نیس کلا حس میکنم معلقم

پارسال یه خونه به نامم زد کسی از دوطرف خبر نداره ولی به نظر همه چیز سه دونگ سه دونگ باشه عادلانه تره 

هرسالی که میگذره هدفام بزرگترمیشن!پارسال میخواستم ۴کیلوکم کنم امسال۱۰ کیلو........😂😂😂😂(پاپاراتزی سابقم) کاربرجدید نیستم 😌نمیدونم چراتعلیق شدم😠
منم همینو میگم راحت میتونن پس بگیرن پس خیلی ناراحت نباش ولی بعد چند وقت بهش بگو بزنه به نام خودش ک ب ...

بچه نداریم.با این وضعی هم ک میبینم اصلا دلم نمیخاد بچه دار شم.این کارارو ک میکنه حس میکنم اینده ای باهاش ندارم