2777
2789

من انجام دادم خیلی ناراضی هستم میخوام اونایی که خیلی وقته انجام دادن بگن آیا این شانس رو دارم که برگرده ؟؟

❤️ 99/9/9 ❤️بهترین اتفاق زندگیم افتاد. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیش ناراضی؟ من دقیقا ۱ ساله انجام دادم

عزیزم موقع خواب که چشمام رو میبندم احساس میکنم تا چشمم شل میشه لای چشمام باز میشه دیگه خسته شدم چهار ماهه خواب ندارم نظرتون چیه در ابن مورد 

زیر چشمم کیست دراورده.  خط بخیه بالا قشنگ معلومه ضایع ضایع

نه من از اون لحاظ مشکل ندارم از لحاظ زیبایی اوکی شده ولی از لحاظ بسته شدن مشکل دارم کی دوباره پوستم شل میشه 

عزیزم موقع خواب که چشمام رو میبندم احساس میکنم تا چشمم شل میشه لای چشمام باز میشه دیگه خسته شدم چهار ...

منم دوتا چشمم موقع خواب بسته نمیشد

الان یکیش درست شده ولی یکیش هنوز یه کوچولو باز میمونه

مشکلی باهاش ندارم😐🙌

گاهی 
منم دوتا چشمم موقع خواب بسته نمیشد الان یکیش درست شده ولی یکیش هنوز یه کوچولو باز میمونه مشکلی باه ...

پس تایکسال بهتر میشه ؟؟ آخه من بدبخت از قبل مشکل خواب داشتم الان ابن بدترش کرده نمیدونم چه خاکی به سرم کنم برم پیوند پلک 😭😭

پس تایکسال بهتر میشه ؟؟ آخه من بدبخت از قبل مشکل خواب داشتم الان ابن بدترش کرده نمیدونم چه خاکی به س ...

ماساژش بده خیلی

از بالا و پایین پلکتو بکش تا پوستش کش بیاد

مگه میشه پیوند پلک؟

خب الان مشکلت چیه بسته نشه؟ باعث اختلال تو خولبت شده؟

گاهی 
ماساژش بده خیلی از بالا و پایین پلکتو بکش تا پوستش کش بیاد مگه میشه پیوند پلک؟ خب الان مشکلت چیه ...

آره نمیتونم بخوابم چشمم میسوزه اونقد با دست فشارش میدم

خشکی چشم گرفتی پس هر روز قطره مصنوعی اسافاده کن

بنظرت تا یکسال بهتر میشه کاش یه ذره امید به شل شدن پوستم باشه😭😭