2777
2789
عنوان

مادر شوهرم منو نوکر همه می‌دونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2394 بازدید | 82 پست

یعنی واقعا عاشقت شدم کل تابستون میری اونجا؟؟؟؟؟ 

ساده ای دیگ اونم از سادگی ات استفاده میکنه مگه کار زندگی نداری 

خانواده ات نمیگن از دختره کجا موند مگه نمیگی عقدی 

مگه آدم تو عقد میره خونه مادر شوهر می مونه!!!! 

خب همین کارا کردی ک سال سومیه ک عقد موندی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي من سر اين قضيه مشاوره رفتم

بهم گفت ما قانون سه داريم 

يعني از هر سه تا كار كه بهت ميگه ، يكيشو انجام بده

يكيش رو موكول كن به بعد 

يكي رو انجام نده ، تا كم كم خودت رو بكشي كنار 

يكم هم با سياست باش ، مادرشوهر منم همين بود ، داشت غذا پختن رو هم مينداخت گردن من 

كه من گفتم مامان ما دست پخت شما رو خيلي دوست داريم 

دلمون تنگ ميشه براي دست پختتون ، وقتي شما هستين به خودم جسارت نميدم آشپزي كنم :)

عه حرصم گرفت.خودت اجازه دادی

بنظرم کارایی که مربوط به خودته انجام بده کارایی که مربوط به اوناست اصلا انجام نده کارایی هم که مربوط به همه ست تقسیم کار کن مثلا یه گوشه کارو بگیر بقیه رو بزار خودشون انجام بدن

یه سری همه دورهم جمع بودن خانواده شوهرم ..من ازهمه دیرتر اومدم .حالا یه سری چای ریخته بودن خورده بود ...

اما یه بار بگو . همیشه من پذیرایی کردم. یه بار هم پذیرایی بشم. و دیگه چیزی نگو

عزیزم خواهر خوبم 

خیلی بهانه هاهست که جور کنی واز همسرت رضایت بگیری که دیگه نری سمت اونا

خودت رو درمقابل کسی که قدر نمیدونه و حتی یه بار ازت یه تشکر خشک وخالی هم نکرده بابت خورده فرمایشاتش کوچیک و دم دستی نکن🩷❤️

تویه زنی حیفه که روحت آزرده بشه اینا همه یادت میمونه

میدونی چیه؟ من مادرشوهرم خالمه وبدنبوده باهام ولی یادمه حامله بودم ودوسه روز رفته بودیم مسافرت خونه اونا. بعدش من دوسه تا تیکه لباس خودم روشستم توی حیاط و چون توی حیاط طناب رخت نداشتن باید میرفتم بالای پشت بوم پهن میکردم و وضع پله های حیاطشون آهنی و خیلی داغون بود ،مادرشوهرمم قشنگ زل زده بود به من و حتی یه تعارف نکرد که این دوتا تیشرت رو بده من ببرم پهن کنم تو بارداری وپله ها قدیمی و خراب وکج هستن. قشنگ زل زده بود به من ببینه کِی میفتم پایین🥲🥲

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
یعنی واقعا عاشقت شدم کل تابستون میری اونجا؟؟؟؟؟  ساده ای دیگ اونم از سادگی ات استفاده میکنه مگ ...

سال سوم نیست ما تابستون عقد کردیم تابستون بعدی تازه شد یک سال ..الان تابستون سومه تیر ک برسه ۲ سال تموم میشه مهر عروسیمونه اگ خدا بخواد .. چون زمستونا سرکارم تو یه شهر دیگ دور از شوهر مدرسه ک تموم شد اونم انتظار داره حداقل تابستون و کنارش باشم .. ننش هم تو فصل میوه ها میاد مثلا تیر میاد تا شهریور.. همیشه اونجا نیست روی هم رفته ۲ ماه هست

سال سوم نیست ما تابستون عقد کردیم تابستون بعدی تازه شد یک سال ..الان تابستون سومه تیر ک برسه ۲ سال ت ...

احه مشکل اینجاست تو کنار شوهرت نیستی تو دم دست مادر شوهرتی 

پدر شوهرت پسرای دیگ هم داره ک اونا پی کار و زندگی خودشونن 

اصلا برای کارا کارگر بگیره 

متاسفانه جفتتون شدید بازیچه دست مادر و پدرش ب خودتون بیاید

احه مشکل اینجاست تو کنار شوهرت نیستی تو دم دست مادر شوهرتی  پدر شوهرت پسرای دیگ هم داره ک اونا ...

اونا خونه دارن سر زندگیشونن اما ما خونه نداریم اونجا بودن حداقلش اینه ک باهمیم خرداد و تنهاییم... بعدش شوهر من کارش اونجاست بخاطر کارش مجبوره اونجا باشه .. بقیع اخر هفته ها میان ما کلا هستیم توروخدا دعا کنین زودتر عروسی بگیریم خونه اجاره کنیم دیگ میتونم نرم اونو عادت بدم ب اینجا بودن خودشم گاهی خسته میشه مطمعنم اما هیچی نمیگه

میدونی چیه احساس میکنم چون شما زیاد اونجا میمونین انگار صاحبخونه شمایین بقیه عین مهمون میرن و میان ک ...

باریک الله وقتی هدفی برا زندگی خودشون ندارن و تماما در اختیار اونا باشند میشن همین 

بقیه پسراش برا همین عزیزن چون چسبیدن ب زندگی خودشون 

اونا خونه دارن سر زندگیشونن اما ما خونه نداریم اونجا بودن حداقلش اینه ک باهمیم خرداد و تنهاییم... بع ...

انشالله ک زودتر بری سر زندگی ات ولی در کل شوهرتم زیادی خدمت میکنه بهشون 

بهش پولی هم بابت کاراش میدن یا مفتیه؟

میدونی چیه احساس میکنم چون شما زیاد اونجا میمونین انگار صاحبخونه شمایین بقیه عین مهمون میرن و میان ک ...

اره دقیقا .. در حالی ک خونه ما نیست همش ایراد میگیره لیوان شکسته ظرفا شکستن خونه تمیز نیست‌.. تابستون قبلی اخراش یعنی تو شهریور دیگ اصلا کار نمیکردم همش همرا شوهرم میرفتم ساعت ۱ ظهر می اومدم عصر همراش میرفتم ۹ شب می اومدم اینقد باهام بد شده بود یکسر اخم بود