2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب شما چرا خودت رو پیر میکنی؟ پوستت داغون میشه. موهات سفید میشه و کلی بیماری دیگه. و خیلی زود شکسته ...

از شکسته گذشتم الان له شدم دیگه من نرم نمیره فقطخواب و تریاک رو میشناسه

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
کلا تعطیله نهایت خونه رو پس میده میگه برو خونه برادرت 

خدا بهت صبر بده .... اگر حامی داشتی می گفتم بری ازش شکایت کنی یکم بترسه . دیگه باید مدارا کنی تا بچه هات بزرگ بشن ولی سعی کن مستقل بشی و هر کاری می تونی برای کسب درآمد و پس انداز انجام بده چون این مرد زندگی نیست ... خانمی تعریف می‌کرد شرایط شما را داشت چند سال کار کرد و پول پس انداز کرد و از شوهرش جدا شد می گفت حداقل الان مسئولیت خودم را دارم نه مسئولیت اونا ....

خدا بهت صبر بده .... اگر حامی داشتی می گفتم بری ازش شکایت کنی یکم بترسه . دیگه باید مدارا کنی تا بچه ...

من اگه پدر ومادرداشتم یک روز صبرنمیکردم 

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم
اجاره میگه 6تومن

سلام عزیزم ان شاالله خدا کمکت کنه یه صاحبخونه که خیر باشه بزاره سرراهت .الهی امین اللهم صل علی محمد و آل محمدوعجل فرجهم 

برای خونه دار شدن بعد نماز صبح درحالت سجده۱۴ مرتبه یاجوادالائمه ادرکنی بگو ما بعداز۷،۸ ماه اصلا فکرشو نمیکردم خونه خریدیم. و نیت کن روز شهادت امام رضا ع ۷ کاسه آش بپزی بدی بیرون تا ۷ سال. تونت دقیقش هست.

و برای روزی در حالت سجده بعد هرنماز دست چپتو بالاببر و۱۴ مرتبه ذکر یا وهاب بگو. ان شاالله به دردت بخورن

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

من اگه پدر ومادرداشتم یک روز صبرنمیکردم 

خدا کمکت کنه .... خیلی غصه نخور خیلی ها پدر و مادر هم دارند ولی روی خوش ندارند بهشون سر بزنند .... وقتی آدم تنهاست باید فقط به خودش تکیه کنه همین امروز بشین و فکر کن ببین چه کار می تونی بکنی که درآمد پیدا کنی اونم طوری که شوهرت نفهمه ... یک سری هم به موسسات خیریه بزن شاید کار خانگی و ... داشته باشند و بهت کمک کردند .