2777
2789
سرافرازان 2ونیم اجاره میدیم

چ خوب امسال اصلا پیدا نمیکنی با این پول 

ما شیرودی 60 میلیون پیش 3 تومن اجاره میدیم 

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
چقدر زیاد کردن،تو دیوار بکرد عزیز،ان شاءالله یه مورد خوب و مناسب پیدا کنی، چندوقت پیش همینجوری چشمم ...

چه خوب بوده کاش پیدا بشه اینجوری

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کل شهر اجاره ها مثل همه 

امسال ک خیلی گرونه منم دوماه دیگه باید تخلیه کنم حداقل صدباید بزارم رو پیش ک کمتر اجاره بدیم

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
شوهرم استاد بزرگ خرابکاریه همه کارا با منه

خدا بهت رحم کنه .... بدترین چیز داشتن شوهر بی مسئولیته.  کسی را داری کمک حالت باشه و بتونه ازت حمایت کنه ؟ خانواده شوهرت چی میشه رو کمکشون حساب کنی ؟ 

خدا بهت رحم کنه .... بدترین چیز داشتن شوهر بی مسئولیته.  کسی را داری کمک حالت باشه و بتونه ازت ...

من پدر مادر ندارم مادرشوهرم میگه هم پسرم کارش خوبه هم درآمدش تو ولخرجی

من پدر مادر ندارم مادرشوهرم میگه هم پسرم کارش خوبه هم درآمدش تو ولخرجی

راهش اینه مسئولیت را بندازی گردن شوهرت .... خودت را بکش کنار و فقط همراهش باش وگرنه تا موقعی که نفس میکشی وضعت همینه .... 

راهش اینه مسئولیت را بندازی گردن شوهرت .... خودت را بکش کنار و فقط همراهش باش وگرنه تا موقعی که نفس ...

کلا تعطیله نهایت خونه رو پس میده میگه برو خونه برادرت 

توی اخبارگفت به مستاجرهاوام میدن برای پول پیش خونه،برو سوال کن ببین شرایطش چطوری

وام ازدواج گرفتم وامو گرفت قسطاشو نداد یک وام دیگه گرفتیم ضامن بیچاره دایم باید زنگ بزنه دنبال پول قسطش ای خواهر دلم خونه