2777
2789
جایی ندارم دوساعت برم بمونم قبل فرار باید فکر جاش بود

میتونی مشغول به کار بشی. مثلا پرستار شبانه روزی. دیگه هم مشکل جا نداری. هم کل هفته و کل ماه و کل سال می تونی بمونی. هم درآمد خیییییییییلی خوبی داری. هم خودت رو از تریاکی نجات دادی.

خدا کمکت کنه .... خیلی غصه نخور خیلی ها پدر و مادر هم دارند ولی روی خوش ندارند بهشون سر بزنند .... و ...

من گوشی ندارم گوشی شوهرمه فقط صبح قبل از اینکه بره یا شب دستمه معمولا دسترسی به کسی ندارم این کارمو خیلی سخت کرده

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونی مشغول به کار بشی. مثلا پرستار شبانه روزی. دیگه هم مشکل جا نداری. هم کل هفته و کل ماه و کل سال ...

با دوتا بچه سخته کمتر جایی با بچه قبول میکنن پسرم تازه شده نه ماهه

آنقدر خسته ام که توان ادامه ندارم

بله سخته.

کمتر میشه. اما میشه.

و اینکه میتونی بری واحدهای سرایداری. 

امیدوارم خدا برات بسازه. به خاطر بچه هات. به خاطر خودت.

من گوشی ندارم گوشی شوهرمه فقط صبح قبل از اینکه بره یا شب دستمه معمولا دسترسی به کسی ندارم این کارمو ...

انشالله خدا کمکت میکنه ... شروع به پس انداز کن حتی روزی هزار تومن تا حداقل بتونی یک گوشی بخری ..... زن همسایه ما با فروختن ضایعات و ... به وانتی ها یک گوشی خرید . هیچ کار حلالی عیب و عار نیست از یک جایی شروع کن 

باز شهرستان خوبه تهران کرایه 20تومنه

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

سهام دولتی برای متولدین ۱۴۰۱

🔹وزیر اقتصاد: والدینی که کودکان آن‌ها در سال ۱۴۰۱ متولد شده‌ برای ثبت‌نام سهام ۱.۵ میلیون تومانی به  http://iran.gov.ir مراجعه کنند.

🔹در سامانه یک کد رهگیری دریافت کرده و به ترتیب تاریخ تولد در سه ماهه اول سال قبل قادر خواهند بود سهام یک صندوق بورسی را انتخاب کنند./فارس