2777
2789
عنوان

ازجاریم بابت سوغات تشکرکردم گفت کدوم سوغاتی😐😂🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 2417 بازدید | 84 پست

شما ۱۸ میلیون دادید واسه زیارت قبول؟نصف خرجشو انگار به عهده گرفتید

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم براداداشش برده وگفت فرداروزی عروسی کنم داداشم میاره پس میده 

اره کاملا مشخصه میاره براتون جبران میکنه 💇‍♀️🤦‍♀️🚶‍♀️🕳😬🤧🤣

ساده نباش 

دیگه رفت که رفت 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

کاری ب سکه و کار مادرشوهرت ندارم اما چقد بیشعوره ک نگفته خواهش میکنم بازم پرو پرو گفته کدوم سوغاتی چش سفید حرمله

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
اره کاملا مشخصه میاره براتون جبران میکنه 💇‍♀️🤦‍♀️🚶‍♀️🕳😬🤧🤣 ساده نباش  دیگه رفت که رفت&n ...

طرف سوغاتی نیورده سکه بده؟

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸