2777
2789

من امسال دانشگاه پرستاری قبول شدم 

ترم دومم،۲۰سالمه

بیشتر از یه سالی میشه با کسی آشنا شدم که اونم پرستاره 

حالا خواستگار زیاد دارم ... ولی اصلا از ازدواج  خوشم نمیاد .نمیتونم اون حس خوب رو از ازدواج بگیرم 

اونم میگه قصدم جدیه ولی فعلا جلو بیا نیست و منم میگم فعلا نیا از ازدواج کردن خوشم نمیاد فعلا سنم کمه میگه همه خواستگاراتو جواب کن من مطمعنم از خودم 

الان ک فکر میکنم از ازدواج و خونه خودم خوشم میاد ولی فقط با اون چون واقعا دوسش دارم 

ب کسی دیگ اصلا نمیتونم فکر کنم با اینکه موقعیتشون خوبه ولی در این صورت از ازدواج متنفرم 

دیگ دوست دارم با اون تو یه خونه باشیم و کنار هم باشیم ولی از بس پیشش گفتم نه فعلا نیا جلو من ازدواج برا چند سال دیگ راضیم نمیشه برم بگم بیا جلو و ... شرایطشم زیاد اوکی نیست سربازی نرفته 

حالا چیکار کنم 🤦

بگو چند وقته خانوادم میگن ازدواج کن تو فکرش رفتمو باید کنم چون کله دارن ازم 

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو فلان خواستگار رو دارم خانوادم هم اصرار میکنن که باهاش ازدواج کنم 

در حد درددل طوری باهاش حرف بزنا نه حالت دیگه که بفهمه تو هم دلت میخواد ازدواج کنی 

اینجوری باهاش حرف بزن تا ببینی چند مرده حلاجه ، اصلا اهل ازدواج هست یا داره بازیت میده  چند سال بعد که خواستگارات کمتر شد میفهمی چه اشتباهی بوده پای کسی که لیاقت نداره سوختن 

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بگو چند وقته خانوادم میگن ازدواج کن تو فکرش رفتمو باید کنم چون کله دارن ازم 

اتفاقا می‌دونه خانوادم همینجوری منو شوهرم نمیدن ولی خواستگارم فامیله خانواده راضین 

بگو فلان خواستگار رو دارم خانوادم هم اصرار میکنن که باهاش ازدواج کنم  در حد درددل طوری باهاش ح ...

دقیقا گفتم گفت جوابشون کن ما خواستیم چهار پنج سال طول بکشه دوستی من یکی دو سال دیگه شرایط دارم بیام جلو ,خیلی هم این چند وقت بهتر از قبل شده ماشاالله 

من واقعا دوست دارم بیاد دیگ 

چون خوشم اومده از ازدواج از تشکیل خانواده قبلا حالم بهم میخورد حتی با خودش 

ولی الان دوست دارم دیگ حداقل نامزد باشیم 

ببین بشین باش صبت کن بگو واقعا جدی اگ گفت اره بگو با خانوادت صبت کن بگو بهم کم کم کاراتو کن من دوس د ...

قبل اینکه  بگم اون گفت قرار ما پنج سال دیگ بوده ولی من سال دیگ شرایط دارم ،الان سال آخر دانشگاهشه خوانوادش مخالفت می‌کنن گفت دانشگاهم تموم شه من اوکیم ،من تا دیروز میگفتم ای ازدواج نه فلانه من میترسم از مسئولیت 

ولی الان یه ماهه خوشم میاد از خونه خودم از خلاص شدن از خوابگاه از راحت بودن با اون 

از اینکه همجا بگم ایشون همسرمه 

نمی‌دونم حساسیت فصلیه یا از ازدواج باهاش واقعا خوشم میاد نمیشه یهو حرفمو عوض کنم بگم دیگ الان بیا،نمیگه چت شد 

قبل اینکه  بگم اون گفت قرار ما پنج سال دیگ بوده ولی من سال دیگ شرایط دارم ،الان سال آخر دانشگاه ...

منم مثله تو شدم باش بحرف یکم در مورد این موضوع دارم میگم ک بگو الان ک فکرشو میکنم دوسدارم همش پیشت باشمو میترسم خانوادم بفهمن اوکی قطعی رو بگیر کم کم تا سال اینده اوکیش کن بعدم نامزد کنین خودتم یکم صب کن 

منم مثله تو شدم باش بحرف یکم در مورد این موضوع دارم میگم ک بگو الان ک فکرشو میکنم دوسدارم همش پیشت ب ...

یعنی به نظرت میشه ؟🥲

یه تاپیک میزنم الان شروع خیلی رفتار های خوب و جدیدمه 

دوست دارم اولین نفر شما پست بذارین برام 

ایشالا میشه صبت کن باش جدی باشین چرا ک نه  باش عزیزم

ممنون عزیز دلم 💜فکر کن بشه 

منی ک متنفر بودم از ازدواج و آشپزی 

دوست دارم براش آشپزی کنم بیاد خونه 🥲انگیزه میگیرم بهش فکر میکنم 

ممنون عزیز دلم 💜فکر کن بشه  منی ک متنفر بودم از ازدواج و آشپزی  دوست دارم براش آشپزی کن ...

عزیزم اول بسنج واقعا دوست داره و قصدش جدیه یا خدای نکرده نه

بی دلیل خواستگار خوبتو رد نکن

الا بذکر الله تطمئن القلوب❤ماشاءالله
عزیزم اول بسنج واقعا دوست داره و قصدش جدیه یا خدای نکرده نه بی دلیل خواستگار خوبتو رد نکن

میگه ک هست ،بعد اگه نباشه واقعا حالم بهم میخوره از ازدواج 

فقط با این راضیم 

یعنی اگ نبود کلا بقیه هم رد میکنم ذاتا از ازدواج بدم میاد ولی این مورد استثناعه 

اگ کاتم کنیم باز خواستگار بیاد رد میکنم