2777
2789
عنوان

حالت تهوع داره منو میکشه کمک

234 بازدید | 14 پست

سلام

من هفت هفته و سه روزم هست. یوقتایی یدفه یه حالتی بهم دست میده که انگار روده و معدم داره میاد تو دهنم😐 نمیدونم از ضعفه یا حالت تهوع بارداری اینجوریه. یوقتایی خیلی اذیتم‌میکنه خدا بهم رحم کنه. حالت تهوع قبل بارداری با این چیزی که الان تجربه میکنم خیلی فرق داشتتت🥲😭

خدایا گاهی نگاهی...♡

میگن زنجبیل خوبه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها میشه واسه این‌گزارش بزنید پاک شه  با اجازت اسی جون

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10802006/اگه-کسی-اطلاعات-داره-بیاد-راهنماییم-کنه

چیکوی مامان،من همیشه به یادت میمونم پسر قند عسلم🙂:)ببخشید که نتونستم برات مامان خوبی باشم.خیلی دوستت دارما🐣🫂

همینه دیگه اشکال نداره . هزار لای کوسفند رو بگیر قشنگ پاک کن بعدشم ریز ریز کن و کبابش کن. البته خودت نه دیگران برات تهیه کنن بهش نمک هم بزنن . استفاده کن خوبه. دکترم رفتی بگو حالت بد میشه دارو میدن بهت

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 امام حسین زیر بار ظلم نرفت❤️❤️❤️مهربونام اینا فقط مثالی از چند قومیت هستش وگرنه بختیاری و ترک و لر و ... مثل انگشتای یه دستن ایران با همه ،همه ی این قومیت ها ایرانه و بدون یکی از این ها ایران نمیشه دیگه 💙َ 💗💗💗💗💗💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖یه مادرم که رنج زیادی دیدم و عاشق مطالعه ام. بخاطر مشکلاات زندگیم و فرزندانم کوله باری از تجربه دارم‌. اگه راهنماییم مقید بود برای صالح بودن فرزندانم و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝

سلام

سیرابی ویتامین ب۶ داره بخورید کمبود و یتامین ب ۶ حالت تهوع رو زیاد میکنه

مولتی ویتامین بخورید

صبح ناشتا بیسکوییت سبوس دار بخورید

غذاهای زودهضم  و ساده بخورید

معجزه ای بنام دمیترون🥲 انقد بالا میاوردم اخر ک معدم خالی میشد صفرا میاوردم بالا. این قرص منو نجات داد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

به نام خدا دمیترون بخورین والسلام✋

دقیقا اومدم همینو بگم 

من با دمیترون هم معدم اذیت بود ومیسوخت دکتر پنتو پرازول هم داد ...الان دوماه دیگه زایمان میکنم اما همچنان دمیترونم میخورم یکم از تایمش میگذره شروع میشه تهوعاز روزی یدونه رسوندم به روزی سه تا

تا صبح قضا سهل و سهیلش به که باشد.تاشام قدر رجعت و میلش به که باشد.در بزم وصالش همه کس طالب دیدارتا یار که را خواهد و میلش به که باشد
منم زنجبیل می خورم برطرف میشه ولی من باردار نیستم. زنجبیل تو بارداری منعی نداشته باشه

اتفاقا برا حالت تهوع بارداری دمنوش زنجبیل شنیدم میگن اما خب طبیعتا زیادش خوب نیست

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍