2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4068 بازدید | 103 پست

آره برو حتما وگرنه مشکلت بزرگتر میشه

مهریه هم باید توی خواستگاری خودت حرفش رو میزدی

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم طرف اوناس و فور میکنه درست میگن

انشالله که تو این دیدارتون از دلتون درمیارن و پشیمونن

و اگه خدایی نکرده اینطور نشد ببین میتونی با حرف زدن با نامزدت حلش کنی و اگه میبینی نمیتونی تمومش کن یادتون نره شما قراره یه عمر باهم زندگی کنید( در ضمن عزیزم ببخشید من نه مشاورم نه چیزی نمیخوام از سر تجربه و حرف و این چیزا راهنماییت کنم خدای نکرده به مشکل بخوری)شما بهتره با مادرت مشورت کنی و ی شماره مشاوره رایگان هست تو گوگل بزنی فکر کنم بیاد همینجا هم بقیه گذاشتن سرچ کنی میبینی..باهاشون صحبت کنی مشورت بگیری

انشالله که بهترین ها سهمت بشه

باهمچن ادمی اصلا ازدواج نکنی بهتره ،ازهمین الان غدبازی،خدابه دادت بزسه

وااااا 

تو اگ مثلا نامزدت بیاد بهت محل نده تو به دست و پاش می‌افتی 

ن 

توام لج میکنی 

خود اسی وقتی لجبازه نتیجه ش رو هم با لج میگیره 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐

بگو پس در عوض مهریه ، حق طلاق و اشتغال و تحصیل و خروج و ... رو بده خودت . نمیشه که فقط شما مراعات تصمیم اونا رو کنید. بگو اگه تو و خانوادت به من اعتماد ندارید ماهم به تو نداریم

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
عزیزم ببین نمیشه طرز فکر خانواده هارو عوض کرد چون هرشخص بلخره ۴۰ ۵۰ سال زندگی کرده و دیگه نمیشه طرز ...

اون هر چی باباش میگه قبول داره 

و فکر میکنه همه حرفا باباش درسته

حالا مهریه ای که تعیین کرده چقدره؟

مهریه مدنظر تو چیه؟

در یکی از تاپیک هام درباره اینکه در جلسه خواستگاری چی بگیم (برگرفته از سخنان دکتر حبشی) نوشتم. مطالب دکتر حبشی، بانوآرتمیس، دختر_گرانبها و roya_am را کتاب کردم. میتونین از تاپیک‌هایم به صورت رایگان دانلود کنید. برای زندگی مشترک، کتابی بهتر از کتاب زندگی دکتر حبشی نخوندم. برای هر زن و مردی واجب است این کتاب رو بخونه. این کتاب رو میتونین از سایت مجتمع فرهنگی شاهدان (سایت دکتر حبشی) تهیه کنید. 

من بودم حقیقتا میرفتم در کمال احترام و خوشرویی میگفتم ببینید من فکرامو کردم 

خانوادم ک نظرشون کاملا مشخص بود (مخالف بودن)

ولی حق انتخابو به خودم دادن و من الان ک فک میکنم میبینم من اصن با شرایط شما نمیتونم کنار بیام 

بگو مهریه پشتوانه و حق طبیعی زنه 

اسی خودتو بدبخت نکن ببین کدوم زنیه ک تونسته باشه مهرشو ی جا و کامل بگیره واقعا کسی نیست ولی بدون مهریه نرو خودتو خار نکن این ادما ب درد نمیخورن اینا همچیو مفتکی میخوان 

بابا چرا رابطه تونو به خاطر خانواده ها خراب میکنین  اگ لج کنی میگم ۹۰ درصد تهش جدایی  حا ...

من رابط مونو خراب نمیکنم 

اون انتظار داره من بگم مهریه ننیخام 

و میگه میگن ول میکنی میری 

بنظرم حرف خیلی بدیه و من نشنیده بگیرم 

توهین به شخصیتمه