2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 103 پست
برو چرانری اعتمادبنفس داشته باش وبهشون بگو که حرفشون درست نبوده اصلا نترس ازپسره هنوز که شوهرت نیسک ...

نمی‌ترسم 

نمیخام برم ببینمش که بفهمه بهم برخورده و حرفش بد بوده 

وگرنه بهش گفتم حرفت بد بود

به خودش گفتم  گفت خوب نگران منن گفتم از الان به فکر جدایی ان

عزیزم نگرانی بگو معنی ای نداره چون تو میخوای زندگی بسازی و متاهل بشی ولی اگه نامزدتون این فکرو نمیکنن شماهم بیخیالش شو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌ترسم  نمیخام برم ببینمش که بفهمه بهم برخورده و حرفش بد بوده  وگرنه بهش گفتم حرفت بد ...

عزیزم یه چیزدیگه .. اگه رفتی زیاد به پسره نگاه نکن و باهاش گرم نباش و خنثی رو به سرد باش ولی با خانوادش همون عادی باش

اینکه میگی عصبانی میشه یعتی میترسی دیگه بذار اصن عصبانی بشه بدرک ولی من بشخصه باقایم شدن مخالفم میرم ...

آخه الان میخان بیان سر بزنن

و حرفی از مهریه نمیزنن الان 

و اینکه خودش بهم این حرفارو زد و خانواده ش خبر ندارن

بله عزیزم نمیخوام خدایی نکرده چیزی بگم بد برداشت کنی یا ناراحت شی عزیزم ولی خونوادشون حرف درستی نزد ...

من بهش گفتم از الان به فکر جدایی این 

تو منو اینجوری شناختی و حرفتون اشتباهه و ناراحت شدم 

گفت بلاخره اونا هم به فکر منن و مث خانواده تو به فکر آینده منن

من بهش گفتم از الان به فکر جدایی این  تو منو اینجوری شناختی و حرفتون اشتباهه و ناراحت شدم  ...

عزیزم ببین نمیشه طرز فکر خانواده هارو عوض کرد چون هرشخص بلخره ۴۰ ۵۰ سال زندگی کرده و دیگه نمیشه طرز فکرشو عوض کرد ولی شما بنظرم با نامزدتون حلش کنید اگه طرز فکر اونم همینه این بده 

عزیزم یه چیزدیگه .. اگه رفتی زیاد به پسره نگاه نکن و باهاش گرم نباش و خنثی رو به سرد باش ولی با خانو ...

آره اگه برم نگاش نمیکنم

اونم اینقد غده که میدونم اخم میکنه 

بابا چرا رابطه تونو به خاطر خانواده ها خراب میکنین 

اگ لج کنی میگم ۹۰ درصد تهش جدایی 

حالا مگ تو میخوای بری مهریه تو بگیری ک برات مهمه 

این اختلافات برا همه هست 

شاید اونا اومدن درستش کنن 

اگ نری رابطه تون خراب میشه تو لج نکن مگ بچه ای 

ستاره ها تو تاریکی میدرخشن🪐