2777
2789
عنوان

با نامزدم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 4067 بازدید | 103 پست
بله عزیزم حاضر نیس کاری بکنه  و تو همه چی چرتکه میندازه ، هی میگه تو چیکار کردی که من بکنم&nbs ...

ی چی بگم؟

ببین اگ ب امید عشقو عاشقی مبخوای ازدواج کنی نهایت تا یه سال عاشقین همچی گلو بلبله بعد یه سال تنها چیزی ک زوج رو کنار هم نگهمیداره صبرو استقامته درکو شعور طرفه فهمشه الان میگی عاشقشم ببین زمانی ک عاشقشم نباشی بازم میتونی تحمل کنی

ی چی بگم؟ ببین اگ ب امید عشقو عاشقی مبخوای ازدواج کنی نهایت تا یه سال عاشقین همچی گلو بلبله بعد یه ...

بله عشق و عاشقی دو روزه 

باید فکرامو بکنم 

چون الان که نامزدین گل و بلبل نبوده ، چه برسه بعدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگ تا حرف از حقو حقوق زن باشه همه جا دعواست  وگرنه چرا پدر عروس نمیره سر خرید جهیزیه دعوا ...

بله دقیقا 

خوشبختانه شهر ما رسمش اینه که هم عروس و هم داماد باهم جهزیه میگیرن 

خونواده داماد وسایل بزرگ مثل یخچال تلویزیون 

خونواده عروسم وسایل ریز

واقعا باید این رسم ها عوض بشه تو این اوضاع با این گرونی چجور میتونه فقط یکی جهزیه بده خب 

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️
طرف ماک۰تا۱۰۰ پای عروسه حتی خرید بخاری هود اشپز خونه کابینت موکت پرده لوسترم با عروسه🥲🤣

والا با این اوصاف بنظرم جهزیه برای داماد میگیرن تا عروس😂

✯نامه‌ای به خودم:الان دیگه فقط تورو دارم مراقبم باش:)    ️