2777
2789
عنوان

بیاید براتون حمد بخونم☘

85 بازدید | 25 پست

میگن اگه برای دیگران دعا کنیم خواسته خودمون هم مستجاب میشه و اگه‌با زبونی که گناه نکردیم دعا کنیم دعامون مستجابه. شما که با زبون من گناه نکردید بیاین برای هرحاجتی که شما دارید من براتون حمد بخونم

یه صلوات مهمونم می کنین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنون میشم برا باردار شدنم بخونی انشالله هر حاجتی داری براورده بشه ب نیتت ایت الکرسی میخونم

ان شاالله به زودی زود دامنت با بچه صحیح و سالم سبز شه😍

یه صلوات مهمونم می کنین؟

برآمدم دعا کن برا خونمون که صاحب خونه خیلی پول رهن رو زیاد نکنه چون نداریم برا شغل همسرم که پر برکت بشه قراره راه بندازه برا ظهور 

آن شاالله خودتم حاجت روا بشی

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

برای امضام رسمی شدن کار شوهرم دعام کن خیلی نیاز دارم انشاالله خدا گره گشای راهت باشه عزیزم برات حمد میخونم

میشه امسال خونه م تکمیل شه وسیله های بنجلم جمع کنم برم خونه خودم هر کس زنگ زد گفت کجایی بگم خونه خودم  کاش بیای دعام کنی شاید دل پاکت پیش خدا اجر قرب خاصی داشته  باشه
برآمدم دعا کن برا خونمون که صاحب خونه خیلی پول رهن رو زیاد نکنه چون نداریم برا شغل همسرم که پر برکت ...

نیت ظهور دارین حتما سیل برکت به سمتتون جاری میشه و ان شاالله خودتون خونه دار شید. خوندم عزیزم

یه صلوات مهمونم می کنین؟