2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن نترس چیزی نیست الان بیشتریا تبخال و میزنن.یادمه یه محلول بارو بود میریختم تو تشت باید مینشستم داخل ...

ممنونم عزیزم اگه بچه داری خیر بچه هاتو ببینی اگه مجردی خدا پدر مادرتو برات حفظ کنه

دخترم متاسفانه بعد از لیزر بکینی مبتلا شده چار شنبه گذشته تاول زده دارو پماد مصرف میکنه تقریبا همشون ...

خب این الان مقعدی زده. از جلوش منتقل شده به پشت. حالا خارش های پشت شروع میشه. منم همینجوری بودم. بدنش رو تقویت کن‌ ‌ . استرس نباید داشته باشه‌ .اینا با استرس میریزن بیرون. حالا پماد رو با دستکش بزنه جوری که به جای دیگش نخوره‌  و دستکش رو توی پلاستیک بزاره که حتی به جای دیگع بدنش نخوره. خیلی باید مراقب باشه به چشم یا دهنش نخوره. دفعات اول بدحور تاول میزنه. کم کم بدنش مقاوم میشه و ضعیف میشه ویروس. ولی باید بهداشت رعایت کنه. بعد دستشویی خودش خشک کنه. با ژل خودش بشوره. اکر میتونه دامن بپوشه که هوا رد و بدل بشه

من پارسال تو بارداریم گرفتم دقیقا همین موقع ها بود.دکتر گفت تو تشت آب ولرم و بتادیم بشینم و پماد اسیکیلوور استفاده کنم تا دو هفته اینطوری بودم بعدش خوب شدم.فعلا فعال نشده.زایمانمم طبیعی بود دکتر گفت موردی نداره.اما هر جا که میرین باید بگین سابقه شو دارین تا فرد دیگه ای مبتلا نشه.

خب چرا میرین لیزر اگه هم میرین جلو چشم خودتون ضد عفونی کنه دسشویی عمومی هم میرین خودتونو نشورین پاک کنین اومدین خونه دوش بگیرین سعی کنین دسشویی بیرونم از دستکش استفاده کنین

خب این الان مقعدی زده. از جلوش منتقل شده به پشت. حالا خارش های پشت شروع میشه. منم همینجوری بودم. بدن ...

میخواستم پاور فیت بهش بدم ولب چون فاویسم داره باید دکتر تایید کنه براش همش داره گریه میکنه یواشکی از من

فعلا که نگرانم یه وقت ایدز زگیلم نگرفته باشه اصلا به اینده فکر نمیکنم

نه بابا تبخال با زگیل فرق میکنه نترسین.حتما پیش دکتر برین.آزمایش پاپ اسمیر انجام بدین که یه وقت ویروس زگیل تو بدنتون نباشه اگه جوابش منفی شد با مشورت دکتر واکسن زگیل تناسلی رو بزنید.