2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم پاور فیت بهش بدم ولب چون فاویسم داره باید دکتر تایید کنه براش همش داره گریه میکنه یواشکی از ...

اره حق داره بنده خدا هر مریضی که آدم بگیره سخته. اونم بچه هایی که سنشون کمه و سختی نکشیدن. بهش بگو قوی باش و با قدرتت ازخودت دورشون کن. من الان توی خونه حتی ش و رت هم نمیپوشم. الان ۷سال میشه که دیگه تبخال نزدم. فقط بار اول بدجور بود. بعد دوسال بعدش زدم. دیکه نزدم. الهی که به حق همین ستاره های توی آسمون غصه از دل خودت و دختر گلت و خانوادت پر بکشه بره و شادی و آرامش مهمان دلتون بشه عزیزم

منم دو هفته پیش برای اولین بار گرفتم مردم و زنده شدم جای خیلی بدی بودن بین سوراخ واژن و مقعد پمادشو زدم با قرص اسیکلوویر اما دیدم بدتر شد ب دکترم گفتم گفت پماده بهت نساخته دیگه استفاده نکن و قرص والاسیکلوویر 500 هر دوازده ساعت بخور،خوردم خوب شدم تاولها رفتن و زخمهاشم خوب شدن سر هشت روز اما روز اخر درمان پریود شدم و دیروز پریودیم تموم شد دیدم خارش شدید دارم نگاه کردم دیدم اینبار داره روی کلیتوریسم میزنه😭فکر کنم بخاطر یکی شدنش با تایم پریودی اینطور شد همچنان دارن قرص میخورم خداکنه برن امیدوارم دخترتون هم زودتر خوب بشن

مگه لیزر سری به بار مصرف نداره؟دیگه چطور میشه منتقل بشه؟

نه ندارن. من دوجا مختلف رفتم‌. البته بخاطر اینکه تبخال دارم هیچوقت بیکینی نمیزنم. کلا دلم نمیگیره چون بیماری های بدتری مثل سوزاک و سفلیس و زکیل هم هست. فقط برای چونه که موی زائد و سیاه دارم رفتم و اونجا دیدم سلفون کشید روی سرکی لیزر و زد بمن. و بعد فقط سلفون رو اندلخت

نه ندارن. من دوجا مختلف رفتم‌. البته بخاطر اینکه تبخال دارم هیچوقت بیکینی نمیزنم. کلا دلم نمیگیره چو ...

من فعلا یه بار رفتم ولی بهم عینک و یه سَری مخصوص بهم داد گفت هیشه با خودت بیارش.بهش گفتم سابقه تبخال داشتم گفت برات ضدعفونی کردم.خداکنه فعال نشه دوباره‌.به خاطره سری خیالم راحت بود که دیگه نمیگیرم.