2777
2789

دخترم پنج سال و نه ماهشه 

ب شدت لجبازه 

بردم دکتر بهش دارو نداد،گفت شب مایعات نخوره،نصف شبم بیدارش کنم ببرم دسشویی تا عادت کنه 

ولی فقط دوشب تونستم کنترلش کنم مایعات کمتر بخوره که اونم تاثیری نداشت و بازم شب ادرار کرد،شبم وقتی بیدارش میکنم گریه میکنه و دسشویی نمیاد 

خیلی برام غیرقابل تحمل شده نمیدونم چیکارش کنم

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

دختر دختر خاله منم همسن دختر منه ۴ ساله اونم مثل دختر شماست شبا تو رختخوابش جیش میکنه دکترهم‌برده دکتر بهش گفته مایعات نده نصف شب ببرش دستشویی من دخترم ولی وسواسه از بچگی الان چهار سالشه شابد باورت نشه یه بارم جیش نکرده حتی نصف شب پا میشه بدو بدو میره دستشویی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم ۴سالشه همین مشکل رو دارم. دختر من تا صبح دو یا سه بار جیش می کنه. گاهی  پوشک می بندم براش. بیدارشم بکنم گریه میکنه تازه چه فایده ؟؟؟ دوساعت بعد دوبار جیش می کنه.مایعاتم کم بهش میدوم.در طول روزم همین مشکلو دارم دایم باید بهش تذکر بدم که دستشویی بره وگرنه نگه میداره تا بریزه

دختر دختر خاله منم همسن دختر منه ۴ ساله اونم مثل دختر شماست شبا تو رختخوابش جیش میکنه دکترهم‌برده دک ...

چقد خوبه واقعا من دیگه کلافه شدم

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺
وقتی چا شو خیس میکنه دعواش می کنی؟

گاهی وقتا ک دیگه بوش خیلی اذیتم میکنه و ناراحتم اره

پسر منم امسال میره اول دبستان همین وضعیتشه

دکتر میگه تنبلی میکنه وگرنه شب ادراری نداره

حتی تو بیداری خم زورش میاد دستشویی بره چه برسه نصف شب بیدارش کنم

الانم خو دیگه فصل خربزه و هندوانه شده دیگه واویلا

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

دختر من تیر ۵ سالش میشه

نمیگه جیش دارم دوساله خودم میبرمش 

شبا هم میبرمش 

مایعاتم زیاد میخوره

اما دخترخالم یک سال از دخترم کوچکتره نصف شب بیدار میشه میگه جیش دارم

هر حرکتی میزنم نمیگه دیوونم‌کرده ب زور میبرمش

جدیدا دیگه از هدیه و..خسته شدم بهش گفتم اگه یه قطره جیش کنی برات تولد نمیگیرم

موندم چجور باید مدرسه برن آخه

یکی باید استخدام کنیم ببرنشون دستشویی🙄

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
ببین بچه ها باهم فرق میکنن  یه نایلون پهن کن زیر پارچه تشکش  تا بزرگ بشه  از سرش بیفت ...

پهن میکنم غلت میزنه خیلی بد میخوابه ختی متکا میزارم ولی بازم غلت میخوره

من به دختر گردو دادم البته گردو گذاشتم روی حرارت عیر مستقیم ۱۲ ساعت بغد دادم خورد به مدت ۱۰ شب دیگه ...

میشه بیشتر توضیح بدین عزیزم

جفت شیش هم که بیاری اگر به موقع نباشه به درد نمیخوره.....ــــــــــآخرش یه مشت خاکه و یه فکر آــــــــزاد