2777
2789
عنوان

شب ادراری کودک۵ساله تجربه ای دارین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 806 بازدید | 41 پست
واسش قلوه ی گوسفند بخر کباب کن بده بخوره خوب میشه عزیزم.

یعنی از سردیشه؟

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داغ دل منو تازه کردید،،پسرم ۵ سالشه، ولی شب ادراری داره....الان خیلی بهتر شده هی شبا بیدارش میکنم و میره دستشویی،،کامل درکتون میکنم....مخصوصا شبایی که قرار باشه جایی بمونم یعنی مکافات

تنبیه کن مثلا من اگر پسرم گوش نده،مایعات بخوره و جیش کنه،فرداش گوشی و تی وی براش ممنوع هست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چقد خوبه واقعا من دیگه کلافه شدم

عزیزم تب بچه شما سرد هست به اصطلاح میگن سردمزاج هست....سعی کن ماست خیار هندوانه وکلا غذاهای سرد بهش ندی.....جایی هم که میخابه سرد وخنک نباشه 

ذوی تخت میخوابه یا زمین یه طرفشو بده سمت دیوار اینطرفشم خودت بخواب سخت نگیر بچس

رو تخت میخوابید ک دیدم تشکه تختش خیلی خراب شده 

دیگه رو زمین میخوابونمش

امام رضاجانم!میشه دعوتم کنی بیام حرمت🥺چند وقته خیلی دلم میخاد باهات خلوت کنم،لطفا دعوتم کن تا جوربشه بیام♥️🥺

عزیز اذیتش نکن بچه باید بدنش کامل بشه پسر من ۲ سالگی یاد گرفت شب ادراری نکنه ولی دخترم  ۸سالگی قطع شد بدن با بدن فرق داره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
دختر منم ۴سالشه همین مشکل رو دارم. دختر من تا صبح دو یا سه بار جیش می کنه. گاهی  پوشک می بندم ب ...

پسر منم مثل دختر شما بود شبا حداقل دو بار باید به دستشویی می بردم و چون خودشم ناراحت میشد دلم نمی یومد هی بیدارش کنم. پوشکش می کردم تا اینکه آخر ۴ سالگی دیدم ادرار شبانه اش کم شده . خودشم شب تولدش گفت که من دیگه بزرگ شدم نمیخام پوشک کنی منم گفتم پس باید خودت بیدار بشی بری دستشویی قبول کرد. الان ۶ سالشه  خیلی کم جا شو خیس کرده . شبا خودش بیدار میشه و میگه دستشویی داره  

دختر منم ۵ سال و ۶ ماهشه و از همون دو سالگی بعد از گرفتن از پوشک به هیچ عنوان نتونستم پوشک شب رو بگیرم

توسط پروفسور اتوکش متخصص کلیه اطفال بیمارستان حضرت علی اصغر در حال درمانه

یکبار سه سالگی بردم گفتند تا ۶ سالگی هیچگونه مداخله دارویی نمیشه کرد و احتمال خیلی زیاد خودش خوب میشه

اینبار  که بردم سونوگرافی و آزمایش خون و ادرار کااامل نوشتن جواب هاس که آماده بشه دارو میدن

این دارو ها کلا شب ادراری رو رفع می‌کنه تا حدود ده سالگی هم میخوره و بعد که  کلیه رشدش کامل شد کم کم دارو رو‌قطع میکنن

وای حس ات رو درک میکنم دختر منم پنج سال و ده ماهشه یه مدت بود روزا شلوارشو و شبا جاشو خیس میکرد . رفتم عطاری چن تا گیاه داد دمکردم با نبات دادم یه مدت بعد خوب شد .

هرکسی بال داشت لزوما فرشته نیست !!!                      شاید نوار بهداشتیه   

به نظرم هرطوری هست بیدارش کن ببرش دستشویی 

چندبار که بره دیگه یاد میگیره خودشو کنترل کنه تعداد دفعات جیش کردنش در طول شب هم کم میشه

زیاد باهاش صحبت کن و بگو بزرگ شدی و نباید جیش کنی و این حرفا

من پسرم دو سال و نیمه س معمولا تا صبح خشک میخوابه ولی اگرم جیش داشته باشه بیدارم می‌کنه که ببرمش دستشویی 

ولی خب من هر شب قبل از خواب بهش تذکر میدم که نباید شلوارت رو خیس کنی