امروز با یکی از دوستای قدیمیم اتفاقی روبه رو شدم و حرف زدم اولین سوالش این بود ازدواج کردی ؟چرا نه؟ دیگه داره دیر میشه ها از سوالای مردم خسته شدم دیگه واقعا دلم شکسته گناه من چی بود اخه؟ اکثر دوستام جدا شدن و ازدواج مجدد داشتن بچه دارن ولی من حتی یبارم نتونستم هر چیزی حدی داره مجردی ام همینطور چرا بعضیا راحت چند بار ازدواج میکنن ولی برای بعضیا یبارم قسمتشون نمیشه؟
خوبه دیگه بچه که نیستی پدر مادرت بهت گیر بدن مستقل باش برو کار کن تو اجتماع باش ...
اره خوشگلم ولی چه فایده والا بدجور دلم شکسته تو نمیدونی چه روزایی بهم گذشته چه خفتی کشیدم برای ازدواج ولی بازم جور نشد خواستگار اومد نپسندید خواستگار اومد پسندید بعدش دبه دراورد نخواست دوس پسرم رفت یکی دیگه رو که مادرش میخاست و گرفت با یکی دیگه دوس شدم قصد ازدواج نداشت کلا اخرین موردم دوسال پیش بود که یه جایی رفته بودم و باید شماره همراهمو میدادم طرف زنگ زد و گفت بدجوری عاشقم شده با اینکه میلی نداشتم گفتم باشه اشنا شیم به محض دیدار مجددمون بیخیال قضیه شد نه اخلاق بد خاصی دارم نه چیزی خوشتیپ و نسبتا بیبی فیس و خوشگل و لاغرم عین دهه هشتادیا تیپ میزنم یه کار با کلاس و خوب دارم تحصیلاتم دارم اخلاقمم ارومم
خیلی خوش اخلاق و چرب زبون 😂مثلا پیرزنی رو میدیدم وسیله دستش بود میرفتم ازش میگرفتم مبگفتم ننه جان بیا کمکت کنم میرفتیم روضه عروسی و مجالس ب خودم میرسیدم اما زیر پوستی مثلا پوستم زیاد خوب نبود کرم پودر میزدم ولی رژ و ریمل و اینا خیییییلی کم جوری ک فک میکردن زیباییم طبیعیه اعتماد ب نفس داشتم