2777
2789
عنوان

حکمت خدا چیه ازدواجم جور نمیشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11440 بازدید | 56 پست
خدا دوستت داره  دوستت داره  دوستت دارههههههه بفهم تو رو خدا  کاش من جای تو بودم

این حرفو قبول ندارم ازدواجم یه مرحله از زندگیه چون سختی های خودشو داره دلیل نمیشه از شیرینی های و لحظه های خوبشم بگذری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هزارتا مشکل تو زندگیم دارم ولی بجاش هم خاستگار زیاد داشتم هم به موقع ازدواج کردم کلا اخلاقم جوری ...

چجوربودی

خوشگلی

💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜وزن هدف۶۵تااخر فروردین به هدفم می رسم💜💜💜💜💜زیرگروه بنفششششش۸۵🔓۸۴🔓۸۳🔓۸۲🔓۸۱🔓۸۰🔓۷۹🔓۷۸🔓۷۷🔒۷۶🔒۷۵🔒۷۴🔒۷۳🔒۷۲🔒۷۱🔒۷۰🔒۶۹🔒۶۸🔒۶۷🔒۶۶🔒۶۵🔒

من ۳۰سالمه 

۱ساله که طلاق گرفتم هرکی میرسه میگه موندی؟ازدواج نکردی؟

سنت داره بالا میره ها 

الان مجردش نمیتونه ازدواج کنه  تو هیچی دگ 

حالا خاستگار نپارم دوتا بودن خیلی داغون بودن 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

خوبه دیگه بچه که نیستی پدر مادرت بهت گیر بدن  مستقل باش برو کار کن  تو اجتماع باش  ...

اره خوشگلم ولی چه فایده والا بدجور دلم شکسته تو نمیدونی چه روزایی بهم گذشته چه خفتی کشیدم برای ازدواج ولی بازم جور نشد خواستگار اومد نپسندید خواستگار اومد پسندید بعدش دبه دراورد نخواست دوس پسرم رفت یکی دیگه رو که مادرش میخاست و گرفت با یکی دیگه دوس شدم قصد ازدواج نداشت کلا اخرین موردم دوسال پیش بود که یه جایی رفته بودم و باید شماره همراهمو میدادم طرف زنگ زد و گفت بدجوری عاشقم شده با اینکه میلی نداشتم گفتم باشه اشنا شیم به محض دیدار مجددمون بیخیال قضیه شد نه اخلاق بد خاصی دارم نه چیزی خوشتیپ و نسبتا بیبی فیس و خوشگل و لاغرم عین دهه هشتادیا تیپ میزنم یه کار با کلاس و خوب دارم تحصیلاتم دارم اخلاقمم ارومم

مثلا چ اخلاقی داشتی؟میشه ب منم یاد بدی..

خیلی خوش اخلاق و چرب زبون 😂مثلا پیرزنی رو میدیدم وسیله دستش بود میرفتم ازش میگرفتم مبگفتم ننه جان بیا کمکت کنم میرفتیم روضه عروسی و مجالس ب خودم میرسیدم اما زیر پوستی مثلا پوستم زیاد خوب نبود کرم پودر میزدم ولی رژ و ریمل و اینا خیییییلی کم جوری ک فک میکردن زیباییم طبیعیه اعتماد ب نفس داشتم 

این حرفو قبول ندارم ازدواجم یه مرحله از زندگیه چون سختی های خودشو داره دلیل نمیشه از شیرینی های و لح ...

احتمالا دکمه لحظه های شیرینه من خراب شده

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
ببخشید اینقدر ریز می پرسم ، به سر وضعت خوب می رسی ، تیپ و پوشش و آرایشت به روز هست ؟ 

بله نوشتم بالاتر تمام شرایطمو بخونید لطفا به نظرتون اگه ایرادی دارم بگین رفعش کنم

اره خوشگلم ولی چه فایده والا بدجور دلم شکسته تو نمیدونی چه روزایی بهم گذشته چه خفتی کشیدم برای ازدوا ...

وا این مردا دیگه چشونه 

دلشون هم بخواد یه مشت بیکار ولگرد از آب در اومدن 

اصلا خیلی هم زندگی خوبی داری 

غصه هیچی رو نخور 

اونایی که ازدواج کردن ۹۰ درصد افسوس مجردی رو میخورن