2777
2789
عنوان

کلاس موسیقی

91 بازدید | 10 پست

سلام مادرهایی که بچه تون کلاس موسیقی میبرید 

چه سازی میرن و چطوری متوجه شدید که به اون ساز علاقه دارند 

دخترم میخوام بفرستم کلاس بین سنتور و پیانو نمی‌دونم کدومو امتخاب کنم 

از طرفی ساز پیانو گرونه اگر بگیرم علاقه نداشت باشه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍

بزار خودش انتحاب کنه چند سالشه؟من دخترم خودش سنتور و انتخاب کرد الان چند ماهی میشه که شروع کرده و واقعا هم داره پیشرفت میکنه جوری که واسه خود من عجیبه  ولی خود دخترم سازش رو انتخاب کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار خودش انتحاب کنه چند سالشه؟من دخترم خودش سنتور و انتخاب کرد الان چند ماهی میشه که شروع کرده و وا ...

منم بردم تو کلاسای مختلف نشست ساز هارو دید بینشون از پیانو و سنتور خوشش اومد 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
منم بردم تو کلاسای مختلف نشست ساز هارو دید بینشون از پیانو و سنتور خوشش اومد 

من دخترم از اول گفت سنتور من ۶ سال و نیم  بردمش موسیقی کودک الان ۸ سالش:شده تقریبا ۴ ۵ ماهی هست که میره سنتور   منم پیانو خیلی دوست داشتم ولی خودش یک کلام گفت فقط سنتور

من دخترم چهارساله ویولن میره خودش پیانودوست داشت ،استادش گفت پیانوهم گرونه هم نمیتونه همه جاببری ،قبول کردالانم خداروشکرخوبه ،موفق خودش علاقه داشته باشه بهتره

درهوایت بی قرارم بی قرارم روزوشب
من دخترم از اول گفت سنتور من ۶ سال و نیم  بردمش موسیقی کودک الان ۸ سالش:شده تقریبا ۴ ۵ ماهی هست ...

دختر منم از سنتور خوشش اومد 

سلام عزیزم پست چند سال پیشتو خوندم توی تاپیکی 

رابطه تون چطوره ؟ با همسری 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
سلام عزیزم پست چند سال پیشتو خوندم توی تاپیکی  رابطه تون چطوره ؟ با همسری

سرام عزیزم 

فرقی نکرده مثل قبلیم